(۱۴۰۰/۴/۲۰، ۱۰:۲۶ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است:چرا نشه نزد؟
رژ لب نمیشه نزد اقااااا
من مثل روح شدم
مدادی هم ضرر داره؟
چقد سخت میگیرین شما
اخیش شدم ۱۰ هفته
هفته ۹ انگار ۹ ماه گذشت

سالهای سال نسل های قدیم سرمه هم به چشمشون می کشیدن درحالیکه پر بود از سرب و کادمیوم و عناصر سنگین دیگه... و کسی هم دلیل عقب افتادگی ها رو نمیفهمید... اما الان علم میگه رژلب بدون سرب تقریبا وجود نداره شاید توی برندهای خاصی پیدا شه ولی توی بازار ما نیست، بعدم رژ روی لبهاست که امکان خوردنش و در نتیجه جذبش خیلی بیشتره... برای همین باید حواسمون باشه..
یا لاک اگه یکم تحقیق کنی شاید دیگه هیچوقت لاک نزنی... بخصوص توی بارداری چون فرمالدئید و تولوئن داره که مستقیما روی اعصاب و سیستم عصبی مرکزی تاثیر داره که برای بچه هم داره توی بدن مادر تشکیل میشه و آسیب پذیره... یه سری مواد لاک حتی با استنشاق تاثیر میذارن، می تونن روی باروری و سرطان ها تاثیر بذارن... باید موقع خرید به همه ی اینها توجه کنید... و توی بارداری واقعا بهتره که رعایت کنیم چون هنوز علم تمام جنبه های ضررهاشون رو کشف نکرده... و جز زیبا کردن فایده ی دیگه ای دارن؟ نه واقعا... به نظر من هر چی سالم تر و پاکیزه تر بهتر... تا همین چند دهه پیش خوردن الکل توی بارداری آزاد بود ولی الان همه میدونن که سندروم های خاصی رو در بچه ایجاد می کنه... بله نسل انسان منقرض نشد، ولی کی میدونه آسیب هاش چیا بودن؟
تاپیک سیسمونی هم هست می تونید سوالتون رو بپرسید

http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=37
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم