۱۴۰۰/۱۰/۱، ۱۲:۴۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۱، ۱۲:۴۴ عصر، توسط شیطون خانم.)
(۱۴۰۰/۱۰/۱، ۰۲:۲۲ صبح)lili_61 نوشته است: سلام بچه ها نینی من دیروز دنیا اومد موقع دنیا اومدن برای همه چشم انتظارا با گریه دعا کردم برای روشنک
بچه ها از دیروز برام اندازه ۱۰۰ سال گذشته! شیر دارم بچه هم مک میزنه اما نمیتونم بهش شیر بدم نمیتونم درست شیر بدم حرص میخوره ول میکنه جیغ میزنه توروخدا اگه راهکاری دارید بهم بگیر واقعا مستاصل شدم فقط گریه میکنم
دیگه دیروز و امروز شیر خشک دادم امشبم بیمارستان بودم
در مورد سزارین باید بگم لحظه ای که گعتن از تخت بیا پایین فقط مرگو به چشمام دیدم خیلی سخت بود هیشکی مثل من نبود اما من فقط مردم تا راه رفتم
بچه ها من برای شیر دادن چیکار کنم؟! شیرم خوبه نمیخوام بچم شیرخشکی بشه تورو خدا اگه راهکاری دارید جایی رو میشناسید که کمکم کنن بهم بگین
تز دیروز ۳ تا پرستار اومدن آموزش دادن اما نتونستم بچه شیر بدم نمیتونه بگیره فقط گریه میکنه که نفسش میره
سلام لی لی جان
مبارک باشه ایشالاه قدمش پر از خیر و برکت باشه.
من هم همین مشکل رو داشتم یعنی پسرم نمی تونست راحت سینه بگیره و سخت شیر هم از سینه من میومد. چون شیر رو هم نمیتونست زیاد بخوره از روز سوم سینه من پر از شیر بود طوری که سفت و کبود شده بود و از درد داشتم میمردم. بیمارستان گفت بدوش تا سبک بشه سینه وگرنه تب میکنی مجبور میشی بیمارستان بستری بشی. در این حد وضعیت من بد بود

چیزی که کمک کرد ی کم شیر رو دوشیدم تا سبک بشه بچه راحت تر بتونه بگیره و من خودم بچه رو بغل میکردم و از خواهرم کمک میگرفتم، خواهرم سر س ی ن ه رو فشار میداد کوچیک بشه ( حالت قیچی طور که کتابی و صاف بشه ، بچه بتونه راحت تر بگیره) و دهن بچه میذاشت و یکی دیگه هم بالای س ی ن ه رو فشار میداد تا شیر جریان پیدا کنه بچه بخوره. دو سه روز من این کار کردم و هم بچه قوی تر شد تو شیر خوردن و هم من بیشتر یاد گرفتم و دیگه خودم میتونستم انجام بدم.
بعد ده روز هم که دیگه همه چی اکی شد. یعنی بچه راحت شیر میخورد و مشکلی نبود.
نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه ولی امیدوارم منظورم متوجه شده باشی. اصلا هم نگران نباش. نگرانی و استرس دقیقا به بچه منتقل میشه و انگاری تاثیر میداره روش و نی نی هم ناآروم میشه.
در مورد شیشه هم نگران نباش. من پسرم الان ده روزی هست هم شیشه میخوره و هم شیر منو. بعضی بچه ها هر دو تا رو میگیرن ایشالاه نی نی شما هم همین طوریه
روزای خوب و قشنگی در انتظارت ایشالاه