(۱۴۰۰/۴/۲۰، ۰۲:۲۶ عصر)Targol نوشته است: سلام
نونا جان من از دکتر ایمان زاده برای پس فردا وقت گرفتم. دخترم یکم سینه اش خس خس داره و فکر کنم رفلاکس پنهان داره. گفتی دکتر خوبیه نه؟ دکتر دختر گلت ایشونن؟ رفتی تا حالا مطبشون؟
راستی بیمارستان ما هم شکم بند از همون روز تجویز میشد. یه دلیل مهم پزشکیش هم این بود که شکم نیفته روی بخیه. همه میبستن
ترکل جون فوق العاده و استاد تمامه بدون شک در زمینه اطفال
اینو از تمام خانواده و آشنایان پزشک با تخصص های مختلف شنیدم علاوه بر اینکه استاد خواهرم، همسرای برادرام و یکی از برادرامم بوده. هر کی رو با هر مشکلی هم معرفی کردم واقعا راضی بوده بچه هایی با مشکلات خیلی حاد که واقعا چند سال خانواده ها درمانده شده بودن از بس پیش دکترای مختلف رفته بودن و جواب نگرفته بودن
اما خب ایشونم خییییییلی مطبش شلوغه دیگه از همه جای ایران میان، اول دستیارا میبینن بعد خودش ، ولی کلا پیشش پرونده داشته باشی عالیه من خودم دخترمو پیش دکتر اطفال بیمارستانش میبرم برای ویزیتای هفتگی و دو هفته اما پیش ایشونم پرونده باز میکنم خدای نکرده موقع بیماری
من به عنوان همراه رفتممطب تجریش باغ فردوس، ایشالا هفته بعدم دخترمو میبرم پیششون
تا جایی که یادمه مدل منشیشون خانم شجاعی اینطوری بود که صبح یکی میرفت نوبت میگرفت بعد عصر یا شب سر ساعتی که میگفت مادر بچه میرفتن که خسته نشن
سر شکم بندم اره من میگم که من دیر بستم وگرنه دکترم ترخیص کرد گفت حموم کن ببند من اینقدر داغون بودم نتونستم برم حموم بعد ترخیص فرداش رفتم و بستم