۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۲:۱۵ صبح
ترگل جان بچه ها جواب دادن
فقط من اصلا آب به گوشت اضافه نمیکنم گوشت گوسفندی با دنبه خودش یه عالمه آب میکنه. خیلی لذیذ میشه تمام خواصش باقی میمونه. تجربه پخت سوپ با شیشه ندارم. شما برای بار اول با یه شیشه مربا کوچولو امتحان کن که دستت بیاد.
آب قابلمه که کم شد حتما آب جوش اضافه کن.
رز منم یکی از خوشمزه هایی که بعد از زایمان خوردم گوشت آبپز بود بهش میگن تنگ آب یعنی حسابی گوشت بپزه و آبش به خورد خودش بره خیلی خوشمزه میشه با نون تلیت کنی یکم نمک و بخورری. دهنم آب افتاد این وقت شب
کله پاچه هم بعد از زایمان خیلی میچسبه
کلا بدن له له میزنه برای پروتیین.
فقط من اصلا آب به گوشت اضافه نمیکنم گوشت گوسفندی با دنبه خودش یه عالمه آب میکنه. خیلی لذیذ میشه تمام خواصش باقی میمونه. تجربه پخت سوپ با شیشه ندارم. شما برای بار اول با یه شیشه مربا کوچولو امتحان کن که دستت بیاد.
آب قابلمه که کم شد حتما آب جوش اضافه کن.
رز منم یکی از خوشمزه هایی که بعد از زایمان خوردم گوشت آبپز بود بهش میگن تنگ آب یعنی حسابی گوشت بپزه و آبش به خورد خودش بره خیلی خوشمزه میشه با نون تلیت کنی یکم نمک و بخورری. دهنم آب افتاد این وقت شب

کله پاچه هم بعد از زایمان خیلی میچسبه
کلا بدن له له میزنه برای پروتیین.