۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۶:۴۲ عصر
صنوبر با من که سرهمه چی
یک دوستی داشتیم خانم شری یعنی فقط منتظر بود من یه پست بزارم
پشت بندش یه طومار مینوشت که غلط های املاییمو بگیره
بنده خداشاید نظرو منظور خاصیم نداشت ها ولی خوب زبونش باد بزن جیگرش بود وخلاصه
بعد من ادمین تایپیک اسم بودم هرکسی میومد اسمی میگفت من اسم با معنیشو میگفتم واسش پشت بندش دایرکتی بود که واسم میومد که به توچه که میای نظرتو میگی..
،
یا مثلا جای من بودی چیکار میکردی نظر میدادم میگفتن دختر مجرد وسط این همه متاهل چیکار کنه میخواد چی جمع کنه
حالا من خوباشو میگما شما تهشو فرض کن
یا از خریدام عکس میزاشتم میگفتن داری خودنمایی میکنی بدبخت دقیقا با همین ادبیات ها
،
چون اون سایت قبلی خیلی قدیمی بود و خواننده خاموش زیاد داشت
یعنی خدا نمیاورد اون روزی رو که یکی یه چیزی بگه که نباید همه میگفتن تو که دنبال شوهری یا با شوهرت دعوایی بنده خدارو پشیمون میکردن
بعد با جمله تو خدانیستی نمیتونی منو قضاوت کنی سروتهشو هم میاوردن
،
مثلا من عادتمه همه رو با جان و خانم صدا کنم
بعد مثلا میگفتم صدف خانم داستان میشد که چیه نکنه خودتو بالاترمیدونی تو که دانشگاهم نرفتی دیپلمه ایی...
،
وبله من کاملا با نظرات رز جان موافقم
همه سلیقه ها قابل احترامه
یک دوستی داشتیم خانم شری یعنی فقط منتظر بود من یه پست بزارم
پشت بندش یه طومار مینوشت که غلط های املاییمو بگیره
بنده خداشاید نظرو منظور خاصیم نداشت ها ولی خوب زبونش باد بزن جیگرش بود وخلاصه
بعد من ادمین تایپیک اسم بودم هرکسی میومد اسمی میگفت من اسم با معنیشو میگفتم واسش پشت بندش دایرکتی بود که واسم میومد که به توچه که میای نظرتو میگی..
،
یا مثلا جای من بودی چیکار میکردی نظر میدادم میگفتن دختر مجرد وسط این همه متاهل چیکار کنه میخواد چی جمع کنه
حالا من خوباشو میگما شما تهشو فرض کن
یا از خریدام عکس میزاشتم میگفتن داری خودنمایی میکنی بدبخت دقیقا با همین ادبیات ها
،
چون اون سایت قبلی خیلی قدیمی بود و خواننده خاموش زیاد داشت
یعنی خدا نمیاورد اون روزی رو که یکی یه چیزی بگه که نباید همه میگفتن تو که دنبال شوهری یا با شوهرت دعوایی بنده خدارو پشیمون میکردن
بعد با جمله تو خدانیستی نمیتونی منو قضاوت کنی سروتهشو هم میاوردن
،
مثلا من عادتمه همه رو با جان و خانم صدا کنم
بعد مثلا میگفتم صدف خانم داستان میشد که چیه نکنه خودتو بالاترمیدونی تو که دانشگاهم نرفتی دیپلمه ایی...
،
وبله من کاملا با نظرات رز جان موافقم
همه سلیقه ها قابل احترامه
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
_pichak_021