۱۴۰۰/۱۰/۷، ۰۵:۵۶ عصر
اره عزیزم همونه اما من اشتباهم این بود که بزرگشو نخریدم چون خیلی استفاده دارم الانم که خیلیییییی گرون شده
آرتاتام قشنگم ببین من توش کلی چیز پختم حتی ماهی بدون روغن
چون حالت فر داره با فضای کوچیکتر انقدر تعریف کردم دو تا خ ش هام رفتن خریدن باید از فیلیپس پورسانت بگیرم
سیب زمینیش عالی میشه ما چون همسرم فشار و چربی دلره بی روغن یا لااقل با یه قاشق روغن زیتون درست میکنیم
بادمجونم با فرچه روش روغن مالیدم و سرخ کردم به واقعل خوب شد مرغ عالی میشه
من فلافل و سوخاری هم با فرچه روغنی درست کردم خوب میشه خب مثل سرخ کردن تو روغن فراوون نمیشه اما خوب شد واقعا از سمبوسه و پیراشکی هم پیراشکی خیلی عالی شد سمبوسه معمولی مثلا خلال ریز میکنم سیب زمینی رو و چیپس درست میکنم نون فریزری گرم میکنم قارچ رو فقط کمی ادویه و لیمو ترش میزنم توش ۳دقیقه عااالیه
راستش به مدل زندگی پر از پرهیز ما خیلی میاد و برام واقعا کارایی داشته
آرتاتام قشنگم ببین من توش کلی چیز پختم حتی ماهی بدون روغن
چون حالت فر داره با فضای کوچیکتر انقدر تعریف کردم دو تا خ ش هام رفتن خریدن باید از فیلیپس پورسانت بگیرم

سیب زمینیش عالی میشه ما چون همسرم فشار و چربی دلره بی روغن یا لااقل با یه قاشق روغن زیتون درست میکنیم
بادمجونم با فرچه روش روغن مالیدم و سرخ کردم به واقعل خوب شد مرغ عالی میشه
من فلافل و سوخاری هم با فرچه روغنی درست کردم خوب میشه خب مثل سرخ کردن تو روغن فراوون نمیشه اما خوب شد واقعا از سمبوسه و پیراشکی هم پیراشکی خیلی عالی شد سمبوسه معمولی مثلا خلال ریز میکنم سیب زمینی رو و چیپس درست میکنم نون فریزری گرم میکنم قارچ رو فقط کمی ادویه و لیمو ترش میزنم توش ۳دقیقه عااالیه
راستش به مدل زندگی پر از پرهیز ما خیلی میاد و برام واقعا کارایی داشته