۱۴۰۰/۱۰/۱۰، ۱۲:۲۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۱۰، ۱۲:۲۹ صبح، توسط کتایون خانم.)
(۱۴۰۰/۱۰/۹، ۱۰:۲۵ عصر)Targol نوشته است: کتایون جان شکمش رو با روغن زیتون دورانی ماساژ بده.
من نشنیدم تو این سن آب بدن. دختر من که شیر خشک میخوره از بعد کمکی اجازه آب خوردن داره.
خدا خیرت بده کاری که گفتی کردم دخترم موفق شد

(۱۴۰۰/۱۰/۹، ۱۰:۵۰ عصر)Rose نوشته است: پس هنوز خیلی کوچیکه عزیزم..فکر کنم همون آب توی شیرخشک کافیه... ولی در مورد تعداد دفع و شرایطی که بچه داره با دکتر مشورت کن.
اگر کولیکه، حتما ورزش ها و ماساژهای شکم با روغن زیتون یا من سیاهدانه می مالیدم (بعد از تست روی یه قسمت از بازو که حساسیت نده) رو انجام بده...
ماساژ با روغن ها در جهت عقربه های ساعت، دوتا دست پشت سرهم به سمت پایین، از سمت چپ نافش برو بالای ناف، بعد به سمت راست و دوباره در شمال شرقی ناف دستت رو بیار پایین (یه حالت U برعکس که از جنوب غربی شکم دخترت شروع کنی و به جنوب شرقی شکمش ختم بشه)... انواع ماساژ کولیک رو سرچ کنی کلی برات مطلب میاره...
انجام ورزش دوچرخه با پاهای بچه...
پوزیشن درست شیردهی رو حتما رعایت کن که هوا وارد معده نشه...
پوزیشن مناسب آروم کردن شکم که روی بازو بگیری بطوریکه سرش توی دستت و بدنش روی آرنجت باشه...
تامی تایم رو حتما حتما زیاد انجام بده...
خودت مواد غذایی گرم بخور...
کلا الانا دیگه کوکیل اوج میگیره و معمولا تا آخر ۳ ماهگی دیگه تموم میشه... ولی اینکه اینقدر کم پی پی می کنه، به نطرم حتما به دکترت بگو... باید بیش از اینها باشه تا جایی که مط دونم... میخوای در مورد دادن آب هم بپرس ببین با توجه به سیستم تغذیه ایش، لازمه آب بری؟
مرسی از توضیحات کاملت رز جان
حتما ماساژها رو انجام میدم از این به بعد
آره باید از دکترم بپرسم
بازم ممنون