۱۴۰۰/۱۰/۱۱، ۰۵:۴۷ عصر
من اندازه ها یادم نیست اما این شکلی درست میکنم
یک بسته بسکوییت ساقه طلایی رو خرد کردم بعدم کاملا نرمش کردم بعد کره رو ریز ریز کردم و ریختم داخل بسکوییت ها و با تمام انگشتهای دست هی مخلوطش کردم (کره رو من اب نمیکنم) اینقدر این مرحله رو تکرار میکنم که بافت بسکوییت ها با کره نرم بشن
بعد خامه صبحانه و پنیر خامه ای رو مخلوط و پودر ژلاتین بنماری و خنک شده رو بهش اضافه میکنم
بعدم یه ژله با طعم دلخواه درست میکنم
اگر قالب کمربندی دارید که بهتر اگر نه تو قالب معمولی سلفون میذارم بسکوییت ها رو اول میریزم و کناره ها و وسطش رو حسابی با ته قاشق فشار میدم تا خودشو بگیره بعد ترکیب خامه و پنیر و ژلاتین رو میذارم و 10ساعت میذارم توی فریزر بعد حسابی خودشو گرفت ژله رو میریزم روی خامه و دوباره 8 ساعت میذارم توی یخچال عالی میشه
یک بسته بسکوییت ساقه طلایی رو خرد کردم بعدم کاملا نرمش کردم بعد کره رو ریز ریز کردم و ریختم داخل بسکوییت ها و با تمام انگشتهای دست هی مخلوطش کردم (کره رو من اب نمیکنم) اینقدر این مرحله رو تکرار میکنم که بافت بسکوییت ها با کره نرم بشن
بعد خامه صبحانه و پنیر خامه ای رو مخلوط و پودر ژلاتین بنماری و خنک شده رو بهش اضافه میکنم
بعدم یه ژله با طعم دلخواه درست میکنم
اگر قالب کمربندی دارید که بهتر اگر نه تو قالب معمولی سلفون میذارم بسکوییت ها رو اول میریزم و کناره ها و وسطش رو حسابی با ته قاشق فشار میدم تا خودشو بگیره بعد ترکیب خامه و پنیر و ژلاتین رو میذارم و 10ساعت میذارم توی فریزر بعد حسابی خودشو گرفت ژله رو میریزم روی خامه و دوباره 8 ساعت میذارم توی یخچال عالی میشه