۱۴۰۰/۱۰/۱۱، ۰۷:۰۲ عصر
بن سای جان اگر بچه کامل به دنیا اومده و زودرس به دنیا نیومده، نمیخواد که بیدارشون کنیم... در حد همون بیمارستانه که چون پرستارا متاسفانه تنبلی می کنن و از زیر کار درمیرن، به والدین میگن و اونها هم تا مدتها این رویه رو ادامه میدن و بچه کلا بد خواب میشه...
ما از وقتی این رو فهمیدیم (کتابها و دکتر ظریفی)، دیگه بیدارش نکردیم... واقعا یادم نیست چند وقت ولی همون هم خوابش رو بهم ریخت... شاید یک هفته یا 2 هفته ادامه داشت رویه... و از آخر 4 ماهگی هم کلا شیر شب رو گرفتیم و حداقل فکر کنم 6-8 ساعت شیر نمی دادیم ساعت شیر نمیدادیم و با آب و پستونک و پیش پیش و بغل و اینها می خوابوندیم که خب برای ما مقاومتش بالا بود و تا 7 ماهگی که من قاطی کردم و باباش مسئولیت قبول کرد، یه ربع یه بار بیدار میشد!!!!!! اینم شانس ماست...
درباره ی دو سه شب هم اوووووووووووو خواهر برو بالای چند هفته روتین منظممممم
یه شب دربره، دو هفته درگیری داری... با چند شب نمی تونی هیچ تغییری ایجاد کنی جز اینکه اوضاع رو متلاطم تر کنی
چون همون حالت قبلی هم متشنج میشه و روال کار از دستت خارج میشه...
برای آموزش خواب اگه کمک داشته باشید خیلی بهتره... بخصوص برای خواب شب که بچه اگه بوی بدن مادر رو حس کنه، تا شیر نخوره آروم نمیشه...
ما از وقتی این رو فهمیدیم (کتابها و دکتر ظریفی)، دیگه بیدارش نکردیم... واقعا یادم نیست چند وقت ولی همون هم خوابش رو بهم ریخت... شاید یک هفته یا 2 هفته ادامه داشت رویه... و از آخر 4 ماهگی هم کلا شیر شب رو گرفتیم و حداقل فکر کنم 6-8 ساعت شیر نمی دادیم ساعت شیر نمیدادیم و با آب و پستونک و پیش پیش و بغل و اینها می خوابوندیم که خب برای ما مقاومتش بالا بود و تا 7 ماهگی که من قاطی کردم و باباش مسئولیت قبول کرد، یه ربع یه بار بیدار میشد!!!!!! اینم شانس ماست...
درباره ی دو سه شب هم اوووووووووووو خواهر برو بالای چند هفته روتین منظممممم

برای آموزش خواب اگه کمک داشته باشید خیلی بهتره... بخصوص برای خواب شب که بچه اگه بوی بدن مادر رو حس کنه، تا شیر نخوره آروم نمیشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم