۱۴۰۰/۱۰/۱۱، ۰۷:۳۳ عصر
سلام به همه واقعا خسته نباشین و خدا قوت
خب ما امروز رفتیم پاکسن ۶ ماهگی رو زدیم برای پرونار دوز سه گفت ماه دیگه بریم و اخریش هم بعد از یکسالگیه
ندا جانم بازم برای اطمینان ازش برای نی نی شما پرسیدم گفت دیر نمیشه بگو با مشورت دکترش شروع کنه بزنه براش اگر خواست
...
اهان جواب ازمایششم گرفتیم خداروشکر تقریبا خوب بود
براش قطره اهن سیدرال نوشت گفت ۳ میل هربار و قطره ا د اولترا نوشت با شربت سانستول و یه شربت بذای کلسیوم و یه زینک فکر کنم
ببلاک رو هم گفت شماره دو بدیم دیگه و اینکه غذا شروع کنیم
گفت اول با فرنی و حریره اما حواسم به حساسیت بادوم باشه
بعد سوپ گفت ماهیچه بره یا گوسفندی بذار تو شیشه بعد با عصارش میکس کن
بعد سه هفته سیب خام پوره کن و و موز خام
بعد هفته چهارم هویجو خوب بپز چون الودگی خاک داره و پوره کن
بعد ماه بعد میکس نکن و بافت دار تر بده
اب هم بدم بهش
منم برنج خیس کردم الان یه پیمونه تا شب بمونه اردش کنم و از فردا خدا بخواد شروع کنم
...
پسرم تو مطب خوب بودا خیلی. تصلا کم هم گریه کرد اما اومدیم خونه یه کله ۱ساعت زااااار زد بچم
واسه لثه هاشم خیلی اذیته
من ناخونمو گرفتم و خوب انگشتمو میشورم میدم میکشه به لثش
البته دندونگیرم داره ۳ تا اما جز یه دونه که شبیه لاکپشته و از سیسمونی مریم گرفتیم و دستکش سیلیکونی فر و انگشت من هیچی راضیش نمیکنه
خب ما امروز رفتیم پاکسن ۶ ماهگی رو زدیم برای پرونار دوز سه گفت ماه دیگه بریم و اخریش هم بعد از یکسالگیه
ندا جانم بازم برای اطمینان ازش برای نی نی شما پرسیدم گفت دیر نمیشه بگو با مشورت دکترش شروع کنه بزنه براش اگر خواست
...
اهان جواب ازمایششم گرفتیم خداروشکر تقریبا خوب بود
براش قطره اهن سیدرال نوشت گفت ۳ میل هربار و قطره ا د اولترا نوشت با شربت سانستول و یه شربت بذای کلسیوم و یه زینک فکر کنم
ببلاک رو هم گفت شماره دو بدیم دیگه و اینکه غذا شروع کنیم
گفت اول با فرنی و حریره اما حواسم به حساسیت بادوم باشه
بعد سوپ گفت ماهیچه بره یا گوسفندی بذار تو شیشه بعد با عصارش میکس کن
بعد سه هفته سیب خام پوره کن و و موز خام
بعد هفته چهارم هویجو خوب بپز چون الودگی خاک داره و پوره کن
بعد ماه بعد میکس نکن و بافت دار تر بده
اب هم بدم بهش
منم برنج خیس کردم الان یه پیمونه تا شب بمونه اردش کنم و از فردا خدا بخواد شروع کنم
...
پسرم تو مطب خوب بودا خیلی. تصلا کم هم گریه کرد اما اومدیم خونه یه کله ۱ساعت زااااار زد بچم
واسه لثه هاشم خیلی اذیته
من ناخونمو گرفتم و خوب انگشتمو میشورم میدم میکشه به لثش
البته دندونگیرم داره ۳ تا اما جز یه دونه که شبیه لاکپشته و از سیسمونی مریم گرفتیم و دستکش سیلیکونی فر و انگشت من هیچی راضیش نمیکنه