بچه ها سونو ۲۸ هفته واسه وزن جنین مهمه کجا بریم؟ یه سونو نزدیک خونه برم یا صدری و رستاک اینا؟
راستی بچه ها من شبا یه سی چهل باری پهلو به پهلو میشم ولی تو کلاس بارداری گفتن فقط آروم بچرخین کافیه ، هربار سعی میکنم آروم بچرخم ولی بازم یه دردی کشاله رونم و زیر شکمم میگیره موقع چرخش ، دیشب یه بار اومدم امتحان کنم بشینم بچرخم که خیلی فشار بدتری اومد بهم
تازه من ۲۵ هفته ام
۱۰ هفته دیگه قراره چی بشه
(((
[/quote]
نونا جون حتما آدرسشو شمارشو بذار لطفا
پیج اینستا نداشتن؟
ما دیروز رفتیم یافت اباد که زیاد باز نبودن
چهاردنگه هم رفتیم تولیدیا زیاد نمونه کار نداشتن میگفتن از رو ژورنال انتخاب کنین بسازیم که ما اصلا نمیتونیم اونجوری انتخاب کنیم بعد جنسشم میگفتن ام دی اف که همسرم میگفت ملامینه میزنن
راستی بچه ها من شبا یه سی چهل باری پهلو به پهلو میشم ولی تو کلاس بارداری گفتن فقط آروم بچرخین کافیه ، هربار سعی میکنم آروم بچرخم ولی بازم یه دردی کشاله رونم و زیر شکمم میگیره موقع چرخش ، دیشب یه بار اومدم امتحان کنم بشینم بچرخم که خیلی فشار بدتری اومد بهم
تازه من ۲۵ هفته ام
۱۰ هفته دیگه قراره چی بشه

[/quote]
(۱۴۰۰/۳/۱۶، ۱۱:۴۶ عصر)nona نوشته است: یوتاب ما از یه جایی تو یافت آباد خریدیم که واقعا قیمت مناسب داشتند یعنی بخش پشتیبانی سازمانمون معرفی کردن گفتن خیلی قیمت هاشون مناسبه انصافا هم مناسب بود ما سرویس تخت نوجوان و کمدمون ۱۱ شد . ام دی اف
حالا نمیدونم بچه ها مناسبتر خریدن یا نه فردا برات آدرسشو میذارم
نونا جون حتما آدرسشو شمارشو بذار لطفا
پیج اینستا نداشتن؟
ما دیروز رفتیم یافت اباد که زیاد باز نبودن
چهاردنگه هم رفتیم تولیدیا زیاد نمونه کار نداشتن میگفتن از رو ژورنال انتخاب کنین بسازیم که ما اصلا نمیتونیم اونجوری انتخاب کنیم بعد جنسشم میگفتن ام دی اف که همسرم میگفت ملامینه میزنن