(۱۴۰۰/۴/۲۶، ۱۲:۱۳ صبح)Bonsay نوشته است: نونا جون و بقیه مامانا
با اینکه بقیه همه بخوان بچه رو بغل کنن یا بوس کنن و دست به دست بشه و اینا چکار باید کرد؟
ویروسی چیزی بگیره یه وقت
بن سای جون همه خساسیت منو میدونستن خب من از بهمن 98 تا الان حتی مادر خودمو بغل نکردم بخاطر کرونا با هیچکس دست نمیدم حتی نزدیکترین عضو خانواده، خانواده خودم که خب خیلی مقیدن چون اکثرن تو محیط درمانن یعنی برای مثال خواهر وسطیم که بیمارستان دولتی کار میکنه برای دیدن ما که اومد فقط لابی بیمارستان اومد حتی از کارتش استفاده نکرد که بیاد بالا من یا بچه رو ببینه، برادرام و همه همینطور
خانواده همسرم رعایت میکنن اما نه در سطح ما ولی پیش فرض میدونستن سطح رعایت رو باید ببرن بالا
خدارو شکر چه قبل کرونا چه الان ما بوسیدن نوزاد رو کلا نداریم برای بغل هم مادرهمسرم ازین پارچه های بزرگ چند تا گرفته بود که اعضای درجه یک اگر لازم بود بچه رو بغل کنن جهت جلوگیری از انتقال الودگی این پارچه ها رو اول کامل بندازن روشون
مادر و پدرشوهرمم که اینجا بودن واکسن زده بودن
ولی خب همه چی که کرونا نیست کلا سعی کتید این موضوع بغل و دید و بازدید رو از طریق همسرتون از خالا جا بندازید و مدام بگید نوزاد مقاومت نداره
اینم بگم بجز مادر پدرا حتی خواهر برادرا هم بچه رو بغل نکردن صرفا تو جاش همسرم بغل میکرد میبرد نزدیکشون یه عکس بگیرن