۱۴۰۰/۴/۲۶، ۱۲:۱۰ عصر
من بعد از زایمانم مامانم که ۱۰ روز خونمون موند البته نزدیکیم به هم ولی خب اومد موند که کمکم کنه . مادرشوهرمم ۱۰ روز پیشمون موند . بودن مادرشوهرم خیلی کمک بود واقعا . چون پسر من نوه ششم بود و مادرشوهرم کلی تجربه داشت و منم اعتماد داشتم به تجربش. پسرم زردی داشت که با همون داروهای گیاهی درمانش کرد. ولی خب مامانم بی تجربه بود چون از اینور نوه اول میشد و آخرین بچه ای که ما دیده بودیم برادرم بود که ۲۴ سال پیش بود . خداروشکر اصلا اختلاف نظری هم بینشون نبود که بخوایم اذیت بشیم تو اون مدت . مثلا مادرشوهرم هرکاری میخواست واسه بچه بکنه میگفت صلاح میدونید مثلا اینو بهش بدیم . ولی خب بین بعضیا واقعا بحث و دلخوری پیش میاد که خب با اون وضعیت که مادر داره واقعا اذیت کنندست. از لحاظ کرونا و دیدن نوزاد هم . فقط خانواده درجه یک اومدن دیدنش. اونم دسته جمعی نه . هردفعه ۲ یا ۳ نفر میومدن . و خب واقعا هم رعایت میکردن . هنوزم که پسرم ۱۵ ماهش شده خیلی بغلش نمیکنن یا بوسش نمیکنن . الانم خیالم راحته از این بابت.
ولی در کل ۱ ماه اول بچه داری خیییلی سخته . حال عمومی مادر بعد از ۴ یا ۵ روز خوب میشه . ولی اون ضعف و بی حالی واسه من تا ۱ ماه بود . و واقعا رسیدگی به بچه برام سخت بود . مخصوصا شب بیداری ها و دل دردهایی که پسرم داشت که خدارو شکر بعد از ۴۰ روز خوب شد
ولی در کل ۱ ماه اول بچه داری خیییلی سخته . حال عمومی مادر بعد از ۴ یا ۵ روز خوب میشه . ولی اون ضعف و بی حالی واسه من تا ۱ ماه بود . و واقعا رسیدگی به بچه برام سخت بود . مخصوصا شب بیداری ها و دل دردهایی که پسرم داشت که خدارو شکر بعد از ۴۰ روز خوب شد