(۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۱۱:۵۲ صبح)Rose نوشته است: سلام بچه ها
توی واندرویکس نیستید؟ واقعا توی واندرویکس این تعریفاتون طبیعیه... و تا 18 ماهگی این شرایط هستش... هی باید برای دوره هاشون آماده باشید.
بعد از واکسن، چون خیلیا بدون علائم هم استا میدن، ساعت خواب بچه و روتینش عوض میشه... در نتیجه بچه خواب شبشم بهم میخوره...
نوردن غذا هم می تونه بخاطر دندون هم باشه... کاملا طبیعیه...
رز جون من کلا بخدا از بدوتولدش تو واندرویکسم، نه من اصلا این شش ماهگی استا ندادم یعنی خواستم بدما اصلا نخورد، تازه ماههای قبلم که میدادم دکتر من کلا با استا میونه نداره تاکید میکنه هر شش ساعت اگه تب رفت بالا بکنش ۴ ساعت. از همون اول ۴ ساعت نده. دندونم در نمیاره دیگه فعلا رو همون سه تا مونده

ندا جون قربونت عزیزم
آره خدایی بامزه هم هست خندم میگیره امروز که سینی صبحانمو گذاشته بودم نزدیکش داشتم بی توجهی میکردم همونطوری نشسته خم میشد با دستش میزد رو زانوهام که یعنی نگام کن

ترگل وای اره سر غذای ما یطوری نگاه میکنه و چنگ میندازه به بشقابمون هرکی ندونه فکر میکنه ازین بخورتی روزگاره

یعنی بیشترین غصه من الان هورمون رشدشه. خب نخوابه شبا قدش کوتاه میمونه

رز جون ولی جدی در جوابت چرا من تو واندرویکسم اتفاقا دلمم به همین خوشه که هفته بعد تمومه اما هفته قبلم که آفتابی بودمم همین بود ماههای قبلم که کلا ۲ ۳ ماه که شیر نمیخورد نشد یبار آفتابی بشم