(۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۹:۴۹ عصر)نسیمه جااان نوشته است: بچه ها اینقد صحبت این کیک سیب و دارچین شد،عصری از خواب بیدار شدم بدجور دلم خواست
یه دستور جدید پیدا کردم و درست کردم گذاشتم تو فر
انشالله ک خوب از آب در بیاد
منم از وقتی این تاپیک بالا اومد هوس کیک سیب کردم ولی وقت هم نداشتم بپزم! خوشبختانه تونستم یه قنادی خوب تو اسنپفود گیر بیارم که پای سیب خوب داشته باشه و ازش سریع چند تا دونه سفارش دادم گرفتم هوسم خوابید!
عاطفه شما مشکل کیکت به نظر من همون تنظیمات دمای فر هست. گفتی آون توستر استفاده میکنی و البته فر گازی هم داری ولی بلد نیستی باهاش کار کنی. فر گازی که کاری نداره آخه! راهش بنداز سریع که بتونی کیک خوب بپزی. مهمترین نکته در کیکپزی به نظر من فر هست. فقط کیکپزهای ماهر میتونن تو انواع و اقسام دستگاهها کیک رو خوب در بیارن. اونایی که آماتور هستن فقط فر واقعی باید استفاده کنن.
با این حال اگر همچنان میخوای تو توستر بپزی، حداقل تنظیمات دماش رو از رو لینکهای زیر نگاه کن و دقیق اجرا کن:
https://sarashpazpapion.com/recipe/16237...-تمام-نکات
https://saharshahsavari.com/baking-cake-in-toaster/