امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake)
بچه ها من یه دستور جدید امتحان کردم البته همونی ک خودم صفحه پیش گذاشتم رو یه تغییراتی دادم با یه دستور جدید ،عالی شد
این دفعه سیب هامو رنده زدم و نصف پیمانه گردوی خرد شده اضافه کردم و ۲ قاشق هم روغن مایع
شد کیک سیب و گردو با عطر دارچین
بسیار محشر
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Elham67، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۵، ۰۸:۰۹ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۲:۰۱ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط atefehjjjjjjj - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۰۴:۵۰ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط atefehjjjjjjj - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۱۱:۳۸ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۱۲:۳۳ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۳:۲۷ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰، ۰۱:۰۴ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط 2015 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷، ۰۸:۰۸ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Minoo1121 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷، ۰۹:۵۵ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Minoo1121 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۸، ۰۱:۴۴ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Minoo1121 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۸، ۰۴:۳۴ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۶، ۰۸:۱۰ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۴۴ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۸:۱۷ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۲۴ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۲۸ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۶:۲۹ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Almam - ۱۴۰۱/۱۰/۹، ۱۰:۰۵ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۱۱:۳۸ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان