۱۴۰۰/۱۰/۲۵، ۰۸:۵۲ صبح
سلام . من اومدم . دیروز صبح بدون هیچگونه علائم زایمان اومدم بیمارستان قائم کرج . از ساعت ۸ و نیم آمپول فشار برام شروع کردن و ۱۰ و ربع بود که ریز ریز دردام شروع شد و یکم بعد کیسه آبمو پاره کردن. کم کم دردام شدید شد تا ساعت ۱۲ . از اون موقع پیاده روی کردم و خواستم برام بی حسی بزنن که دکترم قبول نکرد و گفت روند زایمانت خیلی کند میشه . خیلی عبصانی بودم که چرا نذاشت بی دردی بزنم . ولی به جاش برام پتیدن زد . البته من نمیدونستم چیه . خودش گفت هم دردات کمتر میشه و هم روند زایمانت تندتر میشه . دردام یکم کمتر شد و خب بین دردا فرصت استراحت بود . و ظرف ۲ ساعت دهانه رحمم از ۴ سانت به ۸ سانت رسید . فاصله دردا تقریبا ۳ دقیقه بود . ساعت ۲ و نیم ظهر دردام شدید شد . گفتم حس دفع دارم . رفتم رو تخت زایمان و ۵ دقیقه مونده به ۳ پسرم به دنیا اومد . فکر کنم با ۴ بار زور زدن پسرم اومد . خداروشکر درد بود ولی پسرم زود به دنیا اومد . البته کوچولو هم بود . ۲۶۰۰ وزنش . بخیه هم خوردم ولی نمیدونم چندتا . ولی خداروشکر الان خوبم . خودم تونستم از اتاق زایمان بیام بیرون و بعدش مشکل خاصی نداشتم . درد و خونریزیم هم خیلی کمه . ایشالا تا ظهر هم میرم خونه .
تو لحظه زایمان واسه همه چشم انتظارا دعا کردم که مادر شدن تجربه کنن . مخصوصا لیلیا جان . همین طور عاطفه که ایشالا زایمان راحتی داشته باشه .
تو لحظه زایمان واسه همه چشم انتظارا دعا کردم که مادر شدن تجربه کنن . مخصوصا لیلیا جان . همین طور عاطفه که ایشالا زایمان راحتی داشته باشه .