(۱۴۰۰/۴/۲۸، ۰۸:۳۸ صبح)2015 نوشته است: سلام
بچه ها من دیروز رفتم سونو هفته۳۱
چنتا سوال پیش اومد برام:
اول اینکه سن بارداری رو دوهفته بیشتر گفت.یعنی به حساب خودم هفته۳۱بودم ولی دکتر گفت هفته ۳۳
وزن نی نی م زو هم گفت ۲۰۴۹گرم .تو نت دوتا جدول وزن نی نی هست حالا من با کدوم مقایسه کنم؟؟!!
عزیزم برای من سه هفته اختلاف داره سونوی هفته 28 با ان تی. دکترم گفت مهم نیست و امروز تاریخ زایمان و با ان تی حساب کرد.
(۱۴۰۰/۴/۲۸، ۰۲:۱۳ عصر)shiningdiamond نوشته است: سلام سلام به همه مامانا.بچه ها می خوام یه بحث جنجالی و خنده دار راه بندازم. آقا اونروز عمه ام بهم می گه از من به تو نصیحت تو بارداری تا می تونی خودتو لوس کن. حالا من اصلا هوس چیز خاصی نمی کنم مخصوصا از ماه سوم به بعد. می گه الکی بگو هوس کردم. خودتو بنداز کارخونه نکن. شما نظرتون چیه ؟ مخصوصا اونایی که قبلا تجربه مامان شدن دارین
عزیزم به نظرم این برای کسانی هست که تو حالت عادی از کسی توجه و محبت نمیگیرن.
من خودمو برای کسی لوس نکردم. حتی یه وقت کمردرد یا حالت تهوع هم دارم به کسی نمیگم که فکرشون مشغول نکنم. همسرم بیچاره همیشه حواسش بهم هست و تا جای ممکن هم کمک میکنه بهم. هرچی هم دلم خواسته همیشه تهیه کرده. تو بارداری هم چیز خاصی هوس نکردم تا حالا. . مامان بابام هم که قبل از بارداری هم همیشه هر کمکی تونستن بهم کردن. دیگه نمیخوام زحمت و هزینه اضافی به کسی تحمیل کنم
من امروز رفتم دکتر. استرس و اعصاب خوردی برای من همچنان ادامه داره. دکتر یه چیزی گفت که من تو مطبش فقط سعی کردم اشکام نریزه و چیزی نپرسیدم. گفت سزارین من ممکنه باخونریزی زیاد همراه باشه و اگر نتونن کنترل کنن مجبور بشن رحم رو درارن برای حفظ جون مادر.
واقعا گیجم
فقط زنگ زدم یه دکتر دیگه وقت گرفتم. معظمی که رئیس بیمارستان پارس و دکتر معروفیه.خیلی هم سخت وقت میده. تا زنگ زدم به منشیش گریم گرفت و پشت تلفن یه جوری گریه کردم که با اینکه منشیش خیلی بداخلاقه کلا مهربون شد و برای شنبه بهم وقت داد. فکر کنم دلش سوخت