۱۴۰۰/۱۰/۲۵، ۱۰:۲۴ عصر
یعنی میخوای حسابی زحمت بکشی؟ خب اگر اینطوره میتونی مثلا نون سیر درست کنی، از این مدلا که جدیدا مُد شده، سیر درسته رو سرش یا تهش رو میزنی و میپیچی لای فویل میذاری تو فر نیم ساعت خیلی خیلی نرم بشه، بعد با کره و جعفری و کمی پنیر لبنه و نمک و فلفل مخلوطش میکنی با پشت چنگال، بعد میمالی روی نون باگت از وسط نصف شده، بعد قبل از سرو میذاری توی فر داغ میاریش. ولی خب این سخته ولی اگر سیر زیاد بزنی خیلی باحاله.
سالاد تن ماهی هم خوشمزهست. تن ماهی و پیازچه و زیتون و سس مایونز. چیزای دیگه هم میشه کمی بهش زد، مثل ذرت و خیارشور. ولی اصلش پیازچهست.
اینا رو میتونی حالت فینگر فود درست کنی اگر میخوای خیلی به زحمت بیفتی.
سالاد تن ماهی هم خوشمزهست. تن ماهی و پیازچه و زیتون و سس مایونز. چیزای دیگه هم میشه کمی بهش زد، مثل ذرت و خیارشور. ولی اصلش پیازچهست.
اینا رو میتونی حالت فینگر فود درست کنی اگر میخوای خیلی به زحمت بیفتی.