بچه ها یخچال قرار نیست کلش از پشت و رو شسته بشه ها... منظور قسمت داخلیه که توش مواد غذایی و بخش فریزر هست... وگرنه ما هم پشتش رو نمی شوریم... یا مثلا دقت کنید که اون لوله های گاز آسیب نبینن (اگه داره...)... برای ما مشکلی پیش نیومده ولی پیش بیاد هم سن یخچاله زیاد نیست و برای یخچال خریدن برنامه دارم، شما اگه شک دارید ریسک نکنید... برای یخچال های گرون و مثلا ساید و اینها نمی تونم این توصیه رو کنم واقعا... باید خودتون از نمایندگی بپرسید (درباره ی هر وسیله ای شک دارید از نمایندگی بپرسید و انجام بدید یا نه)...
گاز هم گاز شیشه ای رو باز می کردیم و میشستیم (همسرم برقی هاش رو حواسش بود، اگه بلد نیستید خب نشورید بهتره بهرحال... آدم نمی تونه روی این چیزای سنگین ریسک کنه)... گاز ایستاده هم قسمت برقی نداشت و راحت می شستیم
درباره ی ادویه ساب، منم دقیققققا همین مشکل رو دارم و می ترسم که بشورم ولی باید شسته بشه و میشورم دیگه اما کممممم و کجکی نگه میدارم که آب توی اون سوراخه که درش بسته میشه نره، یا زیاد دور تیغه غرق آب نمونه و زود خالی شه، بعدشم فوری خشک می کنم و سشوار می کشم بضی وقتا... و میشه گفت تقریبا 10 ساله که کار می کنه...
الللللبته اینم بگم هر سری نشستما... خیلی وقتا دقت می کنم با چه ترتیبی ادویه ها رو خرد کنم که مشکلی پیش نیاد و بعد از هر بارش هم میام با دستمال کاغذی تمیزش می کنم... ولی مثلا همیشه زعفرون رو اول می سابم، بعد میرم سراغ ادویه ای که همه جا می تونم استفاده کنم و قراره پخته بشه مثلا پاپریکا، فلفل سیاه، گوجه و پیاز خشک، سیر وووو... بعدش میشورم یا با دستمال نمدار 2-3 بار تمیز می کنم و میرم مثلا سراغ ادویه هایی که قرار نیست توی غذا بپزن و مثلا میخوام توی ماست یا دوغ بریزم، اول گل محمدی رو پودر می کنم، بعد آویشن (چون ممکنه روی مثلا پیتزا هم بریزم، اگر بوی محمدی بده یهههه ذره، بهتر از نعناست بهرحال) بعد هم نعنا و پونه رو پودر می کنم... خلاصه کاری می کنم که کمترین نیاز به آبکشی باشه... مثلا زعفران در هر شرایطی ادویه ی اوله چون خیلییییی دوسش دارم و کلا همه چیز رو خوشمزه می کنه به نظرم
و اینکه همیشه همه ی ادویه ها رو لازم ندارم... مثلا می بینم نعنا و فلفل سیاه این سری دارم، برام اولویت اینه که اول فلفل رو بسابم بعد نعنا چون نعنای من، مثلا توی کشک بادمجون استفاده میشه یا دوغ، و مزه ی فلفل توش تاثیر منفی که نداره هیچچچچ، خیلی هم خوشمزه شون می کنه، ولی نعنا توی اینهمه غذایی که میخوام بهشون فلفل بزنم خب تاثیر منفی داره و بد میشه... برای همین به ترتیب ادویه کردن هم دقت می کنم که کمتر نیاز باشه بشورم...
گاز هم گاز شیشه ای رو باز می کردیم و میشستیم (همسرم برقی هاش رو حواسش بود، اگه بلد نیستید خب نشورید بهتره بهرحال... آدم نمی تونه روی این چیزای سنگین ریسک کنه)... گاز ایستاده هم قسمت برقی نداشت و راحت می شستیم
درباره ی ادویه ساب، منم دقیققققا همین مشکل رو دارم و می ترسم که بشورم ولی باید شسته بشه و میشورم دیگه اما کممممم و کجکی نگه میدارم که آب توی اون سوراخه که درش بسته میشه نره، یا زیاد دور تیغه غرق آب نمونه و زود خالی شه، بعدشم فوری خشک می کنم و سشوار می کشم بضی وقتا... و میشه گفت تقریبا 10 ساله که کار می کنه...
الللللبته اینم بگم هر سری نشستما... خیلی وقتا دقت می کنم با چه ترتیبی ادویه ها رو خرد کنم که مشکلی پیش نیاد و بعد از هر بارش هم میام با دستمال کاغذی تمیزش می کنم... ولی مثلا همیشه زعفرون رو اول می سابم، بعد میرم سراغ ادویه ای که همه جا می تونم استفاده کنم و قراره پخته بشه مثلا پاپریکا، فلفل سیاه، گوجه و پیاز خشک، سیر وووو... بعدش میشورم یا با دستمال نمدار 2-3 بار تمیز می کنم و میرم مثلا سراغ ادویه هایی که قرار نیست توی غذا بپزن و مثلا میخوام توی ماست یا دوغ بریزم، اول گل محمدی رو پودر می کنم، بعد آویشن (چون ممکنه روی مثلا پیتزا هم بریزم، اگر بوی محمدی بده یهههه ذره، بهتر از نعناست بهرحال) بعد هم نعنا و پونه رو پودر می کنم... خلاصه کاری می کنم که کمترین نیاز به آبکشی باشه... مثلا زعفران در هر شرایطی ادویه ی اوله چون خیلییییی دوسش دارم و کلا همه چیز رو خوشمزه می کنه به نظرم
و اینکه همیشه همه ی ادویه ها رو لازم ندارم... مثلا می بینم نعنا و فلفل سیاه این سری دارم، برام اولویت اینه که اول فلفل رو بسابم بعد نعنا چون نعنای من، مثلا توی کشک بادمجون استفاده میشه یا دوغ، و مزه ی فلفل توش تاثیر منفی که نداره هیچچچچ، خیلی هم خوشمزه شون می کنه، ولی نعنا توی اینهمه غذایی که میخوام بهشون فلفل بزنم خب تاثیر منفی داره و بد میشه... برای همین به ترتیب ادویه کردن هم دقت می کنم که کمتر نیاز باشه بشورم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم