۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۶:۲۸ عصر
ساندویچ مرغ
پیاز داغ نگيني درست می کنیم بعد سینه مرغ رو هم که نگيني و ریز خرد کرده بودیم اضافه می کنیم و تفت می دهیم کمی که رنگ مرغ عوض شد فلفل دلمه ای نگيني خرد شده رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد کمی ادویه مثل پودر سیر و فلفل سیاه رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در ظرف رو می گذاریم تا آب مرغ کشیده شود و مرغ هم کاملا مغز پخت بشه. در ظرفی جدا قارچ ها رو که ریز و نگيني خرد کرده بودیم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم با بقیه مواد. داخل نان باگت یا نان همبرگر را خالی کرده و با مواد بالایی پر ميکنيم . در آخر روی نان رو کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و نان ها رو چند دقیقه داخل یک تابه تمیز یا داخل تستر قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب بشه و بعد نوش جان.
دقت کنید همه مواد باید ریز و نگيني خرد بشن. به جای قارچ تفت داده شده می تونیم از سیب زمینی خلالي که باریک برش زدیم یا چیپس خلال استفاده کنیم.
پیاز داغ نگيني درست می کنیم بعد سینه مرغ رو هم که نگيني و ریز خرد کرده بودیم اضافه می کنیم و تفت می دهیم کمی که رنگ مرغ عوض شد فلفل دلمه ای نگيني خرد شده رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد کمی ادویه مثل پودر سیر و فلفل سیاه رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در ظرف رو می گذاریم تا آب مرغ کشیده شود و مرغ هم کاملا مغز پخت بشه. در ظرفی جدا قارچ ها رو که ریز و نگيني خرد کرده بودیم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم با بقیه مواد. داخل نان باگت یا نان همبرگر را خالی کرده و با مواد بالایی پر ميکنيم . در آخر روی نان رو کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و نان ها رو چند دقیقه داخل یک تابه تمیز یا داخل تستر قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب بشه و بعد نوش جان.
دقت کنید همه مواد باید ریز و نگيني خرد بشن. به جای قارچ تفت داده شده می تونیم از سیب زمینی خلالي که باریک برش زدیم یا چیپس خلال استفاده کنیم.