بچه ها این ساندویچ مرغ که الان میذارم خیلی کاربردیه حتی واسه مهمون خودمونی و پیک نیک و...
به درد بخور و تقریبا کم هزینه خیلیم خوشمزه میشه
***برای دونفر یعنی دوتا باگت فرانسوی پر ***
سینه مرغ متوسط یه عدد
فلفل دلمه نصف یک عدد متوسط
هویج یک عدد متوسط
قارچ ۶ عدد متوسط
ذرت و نخود فرنگی به دلخواه
اول مرغمونو مرینیت میکنیم حالا به هر روشی دوست دارین من با پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و دارچین و کمی روغن زیتون و اب لیمو ترش یا نارنج و بدون نمک اینکارو میکنم بعد میذارم تو دستگاه. شما میتونین بپزین یا سرخ کنین تا بپزه مغزش قشنگ
بعد توی یک قاشق روغن زیتون پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و میریزیم (من همسرم پیاز تو غذا معلوم بشه خوشش نمیاد پودرشو میریزم)
یکم بوش بلند شد
هویجارو که خلال نه خیلی باریک نه خیلی ضخیم خورد کردیم و میریزیم و تا نرم بشه تفت میدیم
بعد فلفل دلمه و قارچ رو که خور کردیم اضافه میکنیم و مرغارو که ریش ریش کردیمو ذرت رو میریزیم داخلش و با شعله زیاد تفت میدیم تا همه چی قاطی بشه همین با نون و خیارشور و گوجه و کاهو
یه جورایی زژیمی هم هست ما نه سس میریزیم نه روغن زیاد
با اب نارنج یا لیمو عااالی میشه نوش جونتون
همبرگر خونگی, این برای ۴ عدده
پیاز متوسط ۱
ارد سوخاری ۲ ق غ
گوشت چرخ شده کم چربی ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۱
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه
پیازو رنده کن و بذار تو صافی ابش بره
سیر رو هم رنده کن و با پیاز و گوشت و تخم مرغ و ادویه و ارد مخلوط کن و خیلی خوووب ورز بده بعد اگه دیدی شله باز ارد سوخاری اضافه کن اما نه اونقدر که برگرات سفت بشن بعد کیسه فریزر رو از وسط باز کن و موادت رو چهار قسمت کن و یمی یکی بذار روش و گرد کن و لایه کیسه رو برگردون روش و مواد بعدی رو درست کن
بعد بذار یک ساعتی توی یخچال بمونه بعد توی روغن خیلی داغ سرخش کن نووووش جوووون
به درد بخور و تقریبا کم هزینه خیلیم خوشمزه میشه
***برای دونفر یعنی دوتا باگت فرانسوی پر ***
سینه مرغ متوسط یه عدد
فلفل دلمه نصف یک عدد متوسط
هویج یک عدد متوسط
قارچ ۶ عدد متوسط
ذرت و نخود فرنگی به دلخواه
اول مرغمونو مرینیت میکنیم حالا به هر روشی دوست دارین من با پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و دارچین و کمی روغن زیتون و اب لیمو ترش یا نارنج و بدون نمک اینکارو میکنم بعد میذارم تو دستگاه. شما میتونین بپزین یا سرخ کنین تا بپزه مغزش قشنگ
بعد توی یک قاشق روغن زیتون پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و میریزیم (من همسرم پیاز تو غذا معلوم بشه خوشش نمیاد پودرشو میریزم)
یکم بوش بلند شد
هویجارو که خلال نه خیلی باریک نه خیلی ضخیم خورد کردیم و میریزیم و تا نرم بشه تفت میدیم
بعد فلفل دلمه و قارچ رو که خور کردیم اضافه میکنیم و مرغارو که ریش ریش کردیمو ذرت رو میریزیم داخلش و با شعله زیاد تفت میدیم تا همه چی قاطی بشه همین با نون و خیارشور و گوجه و کاهو
یه جورایی زژیمی هم هست ما نه سس میریزیم نه روغن زیاد
با اب نارنج یا لیمو عااالی میشه نوش جونتون
همبرگر خونگی, این برای ۴ عدده
پیاز متوسط ۱
ارد سوخاری ۲ ق غ
گوشت چرخ شده کم چربی ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۱
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه
پیازو رنده کن و بذار تو صافی ابش بره
سیر رو هم رنده کن و با پیاز و گوشت و تخم مرغ و ادویه و ارد مخلوط کن و خیلی خوووب ورز بده بعد اگه دیدی شله باز ارد سوخاری اضافه کن اما نه اونقدر که برگرات سفت بشن بعد کیسه فریزر رو از وسط باز کن و موادت رو چهار قسمت کن و یمی یکی بذار روش و گرد کن و لایه کیسه رو برگردون روش و مواد بعدی رو درست کن
بعد بذار یک ساعتی توی یخچال بمونه بعد توی روغن خیلی داغ سرخش کن نووووش جوووون