آلمام قشنگم معذرت خیلی دیر خوندم برای یونانی پلو و قابلی پلو
یونانی پلو:
هویج نگینی تقریبا ریز, قارچ ورقه شده, ذرت, زیتون حلقه ای سبز
توی قابلمه کمی روغن زیتون بریز, بعد مواد رو به ترتیبی که نوشتم تفت بده, بهش پودر پیاز, پودر سیر کمی, زردچوبه و زعفران کمی, پودر دارچین کمی و فلفل سیاه اضافه کن و خوب تفت بده تا بوی ادویه ها بلند بشه
بعد برنجتو که شستی بهش اضافه کن و نمک و ابش رو اندازه کن و دمش کن
همین
اصلش سینه مرغ مکعبی هم داره که قبل از سبزیجات تفت میدیم اما بدون مرغ هم خیلی خوشمزه و لذیذ میشه
نوش جان
قابلی پلو (غذای افغانی):
اصل این غذا گوشت تکه ای داره مثل چلو گوشت, اما بدون گوشت هم خیلی خوشمزست
موادش:هویج, کشمش پلویی, برنج, ادویه
هویج رو خلالی اندازه چیپس خلالی خورد میکنیم و داخل روغن تفت میدیم, بعد بهش پودر پیاز و کمی دارچین و فلفل سیاه اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم
بعد کشمش پلویی رو بهش اضافه میکنیم و یک دقیقه بعد برنج شسته شده
اب و نمکشو اندازه میکنیم و دم میکنیم.
نووووش جااان
یونانی پلو:
هویج نگینی تقریبا ریز, قارچ ورقه شده, ذرت, زیتون حلقه ای سبز
توی قابلمه کمی روغن زیتون بریز, بعد مواد رو به ترتیبی که نوشتم تفت بده, بهش پودر پیاز, پودر سیر کمی, زردچوبه و زعفران کمی, پودر دارچین کمی و فلفل سیاه اضافه کن و خوب تفت بده تا بوی ادویه ها بلند بشه
بعد برنجتو که شستی بهش اضافه کن و نمک و ابش رو اندازه کن و دمش کن
همین
اصلش سینه مرغ مکعبی هم داره که قبل از سبزیجات تفت میدیم اما بدون مرغ هم خیلی خوشمزه و لذیذ میشه
نوش جان

قابلی پلو (غذای افغانی):
اصل این غذا گوشت تکه ای داره مثل چلو گوشت, اما بدون گوشت هم خیلی خوشمزست
موادش:هویج, کشمش پلویی, برنج, ادویه
هویج رو خلالی اندازه چیپس خلالی خورد میکنیم و داخل روغن تفت میدیم, بعد بهش پودر پیاز و کمی دارچین و فلفل سیاه اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم
بعد کشمش پلویی رو بهش اضافه میکنیم و یک دقیقه بعد برنج شسته شده
اب و نمکشو اندازه میکنیم و دم میکنیم.
نووووش جااان
