۱۴۰۰/۱۱/۳، ۰۸:۴۱ عصر
من یه مدل پاستا درست می کنم خیلی راجته ولی یه خورده چربه.
پیاز رو نگيني خرد می کنیم روش کره می ریزیم زمان می دیم تا سبک شه می تونین کمی سیر هم اضافه کنید ولی سیر قابل حذفه. بعد کمی رب گوجه اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد که رنگش عوض شد یک قاشق خامه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. پاستا رو که در ظرفی جدا آب کش کرده بودیم اضافه می کنیم و همه رو هم می زنیم در ظرف رو می گذاریم و پانزده دقیقه زمان می دهیم . بعد مقداری پنیر پیتزا رنده شده رو به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم پنج دقیقه دیگر در ظرف رو می بندیم تا پنیر پیتزا آب بشه. نوش جان
پیاز رو نگيني خرد می کنیم روش کره می ریزیم زمان می دیم تا سبک شه می تونین کمی سیر هم اضافه کنید ولی سیر قابل حذفه. بعد کمی رب گوجه اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد که رنگش عوض شد یک قاشق خامه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. پاستا رو که در ظرفی جدا آب کش کرده بودیم اضافه می کنیم و همه رو هم می زنیم در ظرف رو می گذاریم و پانزده دقیقه زمان می دهیم . بعد مقداری پنیر پیتزا رنده شده رو به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم پنج دقیقه دیگر در ظرف رو می بندیم تا پنیر پیتزا آب بشه. نوش جان