(۱۴۰۰/۱۱/۵، ۰۱:۳۷ صبح)nona نوشته است: مرسی بچه ها از لطفتون
واقعا با یه سری ( دور از جون همه شما) آدمای بی مبالات شدیم ۹۰ میلیون
الان که همسرم افتاده آخر هفته مسخص میشه باز نیاز به بستری هست یا نه
قاعدتا از فردا باید رو به بهبود بره اگه نرفت دوباره بیچاره ایم این طفلیم تازه دو تا جراحی سنگین کرده بابت کرونای قبلیم رمدسیویر کبدشو داغونتر کرد اینبار ایشالا به بستری و رمدسیویر نکشه و تو همین فاز اول تموم شه.
واقعا رعایت میکنه ولی سما ماسک برنی فرد مبتلا ماسک نزنه با احتمال ۷۰ درصد مبتلا میشید دیگه !!! همسرمم بدنش ضعیف شده قشنگ در معرض ویروسه
کژال احتمال داره ناقل باشید تا ۱۴ روز قرنطینه رو رعایت کن خونه بمونین همسرت تو اناق باشه
عرچند امروز با دو تا ماسک و دستکش مجبور شدم دخترمو چند باز بدم همسرم نگه داره کارای شرکتم بدجور ریخته سرم این دوره های آموزشیم دردسر مصاعف
شمیم باز باید بگم چقدر خوشحالم برگشتی یا کافیه
عاطفه جون تو رو خدا نذار کسی به بچت غذا نبات داغ آب هیچی بده داغون میشه بخدا. میدونی دیابت بزرگسالی خدای نکرده تو شیرخوارایی که غذا رو زود شروع میکنن تقریبا عمومیت داره؟ اصلا اون بچه تا حداقل ۴-۵ ماهگی نباید جز شیر مادر یا شیر خشک حتی یه مولکول چیز دیگه بخوره
زردی مهمه حتما سه و پنج روزگی باید ویزیت میشد الانم تا دیر نشده ببر چک کنن حتما حتما
نميدوني چقد واستون ناراحت شدم
خدا لعنت كنه هرچي آدم بي مسوليت و خودخواه رو
عاطفه من واقعا نميفهمم تو چرا هميشه توي نقش قرباني فرو ميري در هم نمياي؟!
مادرشوهرت ميگه غذا بپزم ؟ تو بگو بله ديگه پس چي بخوريم؟!
اصلا مادرشوهرت نخواد غذا بپزه
مامانت مگه پيشت نيست؟
بگو اون بپزه
حرف املت رو نزن
زن تازه زايمان كرده مگه املت ميخوره؟ مگه تو شير نميدي؟ املت چه قوتي توي شير تو ايجاد ميكنه؟!
از فردا تصميم بگير يه مادر قوي براي بچه ت باشي
وگرنه اون بچه صدتا بزرگتر پيدا ميكنه و همه واسش مادري ميكنن جز خودت
هركس گفت نبات داغ بگو حرفشم نزنيد، بگو يه كم مطالعه كنيد متوجه ميشيد نبات داغ رو به نوزاد نميدن!
صداتو ببر بالا
هرچيزي حدي داره دختر
يه كم به خودت بيا