امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور انواع خاگینه
#3
[تصویر:  screenshot_2022-01-25-14-00-25-1_agjv.png]

خاگینه مغزدار تبریزی

مواد لازم ۱۲ برش :

۴ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غ ماست شیرین
۴ قاشق غ آرد سفید
۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
وانیل و زعفران
دارچین، پودر گل سرخ، گردو

مواد شهد:
۱ لیوان شکر
۱ لیوان آب
زعفران دم کرده

مراحل:

ابتدا شکر و آب را روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود و کمی به قوام برسد و بعد زعفران را اضافه میکنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.

مواد را کاملا باهم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکنواخت شود.
در تابه روغن می ریزیم و نصف مواد را در ماهیتابه تفلون نچسب می ریزیم و با قاشق پهن میکنیم تا در حرارت کم خودش را بگیرد.
مواد آجیلی دلخواه (من از گردو و دارچین و پودر گل محمدی و کمی هل استفاده می کنم) را روی آن می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا خودش را بگیرد.
سپس باقیمانده مواد را می ریزیم و در تابه را می بندیم تا کاملا ببندد. طرف دیگر خاگینه را نیز سرخ می کنیم.

خاگینه را برش زده و شهد را که سرد شده، روی خاگینه داغ می ریزیم تا جذب شود و روی آن را با پودر پسته، نارگیل ، دارچین، گل محمدی تزیین میکنیم.

بچه ها یادتون باشه همیشه خاگینه رو بذارید تو یخچال و کاملا بذارید سرد شه بعد سرو کنید،من یه شب قبل درست میکنم همیشه انواع خاگینه هارو
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Arezoo1984، Elhamgoli، Mari90، Rose، Samin، sims s، Targol، youtab، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نرگس، پری سیما
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
دستور انواع خاگینه - توسط Almam - ۱۴۰۰/۶/۵، ۰۲:۱۴ عصر
RE: دستور انواع خاگینه - توسط Almam - ۱۴۰۰/۶/۵، ۰۵:۱۲ عصر
RE: دستور انواع خاگینه - توسط Almam - ۱۴۰۰/۱۱/۵، ۰۴:۰۸ عصر
RE: دستور انواع خاگینه - توسط Almam - ۱۴۰۱/۱/۱، ۰۷:۰۱ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان