![[تصویر: screenshot_2022-01-25-14-00-25-1_agjv.png]](https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2022-01-25-14-00-25-1_agjv.png)
خاگینه مغزدار تبریزی
مواد لازم ۱۲ برش :
۴ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غ ماست شیرین
۴ قاشق غ آرد سفید
۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
وانیل و زعفران
دارچین، پودر گل سرخ، گردو
مواد شهد:
۱ لیوان شکر
۱ لیوان آب
زعفران دم کرده
مراحل:
ابتدا شکر و آب را روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود و کمی به قوام برسد و بعد زعفران را اضافه میکنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مواد را کاملا باهم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکنواخت شود.
در تابه روغن می ریزیم و نصف مواد را در ماهیتابه تفلون نچسب می ریزیم و با قاشق پهن میکنیم تا در حرارت کم خودش را بگیرد.
مواد آجیلی دلخواه (من از گردو و دارچین و پودر گل محمدی و کمی هل استفاده می کنم) را روی آن می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا خودش را بگیرد.
سپس باقیمانده مواد را می ریزیم و در تابه را می بندیم تا کاملا ببندد. طرف دیگر خاگینه را نیز سرخ می کنیم.
خاگینه را برش زده و شهد را که سرد شده، روی خاگینه داغ می ریزیم تا جذب شود و روی آن را با پودر پسته، نارگیل ، دارچین، گل محمدی تزیین میکنیم.
بچه ها یادتون باشه همیشه خاگینه رو بذارید تو یخچال و کاملا بذارید سرد شه بعد سرو کنید،من یه شب قبل درست میکنم همیشه انواع خاگینه هارو
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
