۱۴۰۰/۱۱/۹، ۱۰:۵۲ صبح
عاطفه جان پسر من الان که دو ماهش هر بار ۲۰-۳۰ دقیقه شیر میخوره اوایل یادمه به زور ۵ دقیقه یا ۱۰ دقیقه می شد چون هم حجم معده شون کوچولو و هم فک بچه خیلی ضعیف نمیتونه زیاد طولانی مک بزنه.. نگران نباش سیر نباشه گریه میکنه شیر بیشتری میخوره و اینکه اگر دکترش میگه وزنش نرمال و روی نمودار خودش هست دیگه نگران نباش یعنی سیر میشه و داره درست وزن میگیره
عاطفه جان اگر خودت حالت خوبه و درد اینا زیاد نداری و میتونی کارای بچه رو تنها انجام بدی بگو که دیگه دیگران نیان کمکت.
من خودم راحت ترم تو خونم تنها باشم به محض اینکه حالم خوب شد گفتم کسی نیاد خودم از پسش بر میام. شما هم نهایتا بگو خودم میتونم اگ. هم کاری داشتم شما که مثلا طبقه بالا یا پایین هستین صداتون میکنم بیاید کمک. این طوری سریع تر هر کسی میره دنبال زندگی اش
عاطفه جان اگر خودت حالت خوبه و درد اینا زیاد نداری و میتونی کارای بچه رو تنها انجام بدی بگو که دیگه دیگران نیان کمکت.
من خودم راحت ترم تو خونم تنها باشم به محض اینکه حالم خوب شد گفتم کسی نیاد خودم از پسش بر میام. شما هم نهایتا بگو خودم میتونم اگ. هم کاری داشتم شما که مثلا طبقه بالا یا پایین هستین صداتون میکنم بیاید کمک. این طوری سریع تر هر کسی میره دنبال زندگی اش