۱۴۰۰/۱۱/۱۰، ۰۲:۳۳ عصر
به نظرم بذار خیس بخورن که نرم شن. چون بعید میدونم با یکی دو دقیقه تو فرنی موندن نرم شه. نمیدونم پودرت در چه حد درشته، خودت امتحان کن. ببین بادام نرم رو که با صافی له میکنی بیشتر شبیه یه خمیر چرب میشه تا پودر.
غلظت فرنی رو هم به ذائقه بچهات نگاه کن. اگه زیاد جوش میزنی و غلیظ میشه که دوست نداره خوب از اول آب بیشتر بریز تا خیلی سفت نشه.
غلظت فرنی رو هم به ذائقه بچهات نگاه کن. اگه زیاد جوش میزنی و غلیظ میشه که دوست نداره خوب از اول آب بیشتر بریز تا خیلی سفت نشه.