(۱۴۰۰/۵/۲، ۰۴:۱۵ عصر)Bonsay نوشته است: من یبوستم باز شدید شده کلا شب و روز خیلی خوابم بهم ریخته، به پهلو راست هم که میخوابم ترش میکنم همش باید به پهلو چپ باشم که اونم بعد از یه مدت بدن درد میگیرم پا میشم یه کم میشینم خستگی سمت چپم بره باز میخوابم، من اشتهامم اصلا خوب نیست هفته بعد باید برم سونو وزن و آزمایش قند امیدوارم که با وجود این بی اشتهایی وزنش خوب باشه
دیگه فقط باید صبوری کرد ... یه موقع هایی شبا که دیگه خیلی کلافه میشم فقط میگم خدایا خودت کمکم کن
گروه خونی من آ ب مثبته همسرم آ مثبت امیدوارم طبق چیزایی که میگید پسرم زردی نگیره، انشاالله که هرچقد تو بارداری اذیت شدم بعد تولدش بچه آروم و راحت و بی دردی باشه
بونسای جان میوه های الان برای یبوست خیلی خوبن میوه زیاد بخور الو انجیر گلابی منم چندروز یبوست داشتم اینارو خوردم بهترم البته اگه مشکل قند نداری
اشتها واسه چی نداری؟ برعکس من همش گرسنمه تا الان ۱۳کیلو وزن اضافه کردم که بنظر خودم زیاده اما دکترم گفت عیب نداره چون وزن اولیت خیلی کم بوده همین وزنم باعث شده همش کمر درد دارم شبا از درد راحت نمیخوابم
نگران نباش این روزامون میگذره من اون اوایل که همش تهوع داشتم هی میگفتم چجوری تحمل کنم چندماه اما الان که بهش فکر میکنم خیلی زود گذشت اینم همونه
عاطفه جون مثل برق و باد میگذره نگران نباش
منم از غذاهایی که عاشقشون بودم بدم میومد از بوی همسرم بدم میومد همشمیگفتم نکنه اینطوری بمونم اما یه روز بخودم اومدم دیدم که دیگه از بوها حس بد ندارم واقعا انگار یه روزه همش رفت همسرم پیشم بود بهش گفتم انگار دیگه بوت اذیتم نمیکنه توی تقریبا هفته سیزدهم بود و همه چی تموم شد دیگه افتادم به غذا خوردن حتی از همون غذاهایی که بدم میومد همه رو الان میخورم
واسه مصرف لوازم بهداشتی هم اگه خیلی دوست داری از دکترت مشورت بگیر بعضی چیزا برای باردارا سیف هست حتی میتونیماسکای طبیعی بزاری ماسکای میوه و عسل و...