۱۴۰۰/۵/۴، ۱۱:۳۴ صبح
ترگل جون من دو روز به دخترم پستونک دادم روز سوم اصلا سینه نگرفت بک روز کامل تلاش کردم سینه گرفت پستونکو گذاشتم کنار دیگه اصلا عاشق پستونک شده بود غلت زدن رو زود شروع کرد سر همین پستونک اینقدر خودشوکج میکرد تا پستونکی که از دهنش دراومده رو دهن بگیره
برای همین نگرانم شیشه بدم باز تکرار کنه قطره چکونم لعنتی زیاد وارد دهنش میشه خطرناکه نمیدونموالا
سروناز جون هم آغوشی حرفه ای دارم هم آعوشی پارچه ای
پارچه ای رو نوشته از بدو تولد اما از خواهرم پرسیدم کفت نذار تا بچه گردن بگیره این آغوشیا نمیتونن کامل حمایت کنن
قدیما که ما رو با چادر و روسری میبستن احساس میکنم خیلی حرفه ای میبستن قشنگ بچه راحت بود
من این آغوشی پارچه ای رو یبار امتحان کردم بچه رو کامل نگرفت شایدم من جثم ریزه دلیلش بود نمیدونم
آغوشی دیگمم که اصلا مال بعد گردن گرفتن نوزاده
برای همین نگرانم شیشه بدم باز تکرار کنه قطره چکونم لعنتی زیاد وارد دهنش میشه خطرناکه نمیدونموالا
سروناز جون هم آغوشی حرفه ای دارم هم آعوشی پارچه ای
پارچه ای رو نوشته از بدو تولد اما از خواهرم پرسیدم کفت نذار تا بچه گردن بگیره این آغوشیا نمیتونن کامل حمایت کنن
قدیما که ما رو با چادر و روسری میبستن احساس میکنم خیلی حرفه ای میبستن قشنگ بچه راحت بود
من این آغوشی پارچه ای رو یبار امتحان کردم بچه رو کامل نگرفت شایدم من جثم ریزه دلیلش بود نمیدونم
آغوشی دیگمم که اصلا مال بعد گردن گرفتن نوزاده