امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake)
(۱۴۰۰/۱۱/۱۹، ۰۲:۳۲ عصر)youtab نوشته است: الان رواست جلوی منه رژییییم هی سیب دارچین گردو گویان برید جلو؟؟؟؟؟!!!!!!!!
اقااااا منم میخوااااااااااا, رژیمیش چجوری میشه؟؟؟ جااان من Undecided

یوتاب جان من دستورم رو بدون روغن و به جاش با رنده یا پوره ی سیب یا سس سیب درست کردم... شکر هم خیلی کم زدم... یه بررسی بکنی متوجه میشی منظورم چیه... با همون دستور خانم رضایی ولی به جای یه لیوان روغن، یه لیوان سیب میزنم... روغن فقط در حد چرب کردن ظرف استفاده می کنم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۵، ۰۸:۰۹ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۲:۰۱ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط atefehjjjjjjj - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۰۴:۵۰ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط atefehjjjjjjj - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۱۱:۳۸ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۱۲:۳۳ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۳:۲۷ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط 2015 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷، ۰۸:۰۸ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Minoo1121 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷، ۰۹:۵۵ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Minoo1121 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۸، ۰۱:۴۴ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Minoo1121 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۸، ۰۴:۳۴ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۶، ۰۸:۱۰ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۴۴ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۸:۱۷ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۲۴ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۲۸ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۶:۲۹ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Almam - ۱۴۰۱/۱۰/۹، ۱۰:۰۵ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۱۱:۳۸ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان