فدای تو بشم الهامی مهربون 
...
چه میدونم, من یه چیزایی رو مخم میره هی خودم نمیذارم بره بیرون ازش
راست میگی به خدا ماچ بهت که انقدر خوبی
بچه ها ما خونمون یه فرش شش متری وسط پهن بود و دورش سرامیک, من از فرش زیاد اصلا خوشم نمیاد هیچوقت, اما میگن هرچی رو منع کنی سرت میاد...
امروز به مناسبت ولنتاین
با همسرم کشیدیم یه طرف فرشو و اونورم پتو سه لایه انداختیم از ین گلبافت طوریا, روی اونورم روفرشی که م ش خرید برامون انداختیم, دورتادور خونه هم پررر از بالش کردیم, تو راهرو هم زیر فرشش که دورش خالی و سرامیک بود پتو انداختیم و خلاصههههههه خونه نگم براتون عین غربتی خونه...
هر تیکش یه رنگ و یه شکله, مبلارم که قبلا دور چیده بودم, اخه پسر جان ماشالا سینه خیز سینه خیز کل خونه رو میره و از سرامیک میترسم خیلی, به همسرم گفتم خونه رو عوض کردیم هرجا رفتیم موکت میکنیم از این خوشگلا, به خدا, چه ایرادی داره, انقدر جدیدا چیزای جدید و خوشگل اومده, اما خونمون خیلییییییییی بی نهایت زشت شده, اما فدای سر پسرم بذار امن شه براش...
این پست صرفا جهت خالی شدن مخزن غر من بود, باااا تشکرررر

...
چه میدونم, من یه چیزایی رو مخم میره هی خودم نمیذارم بره بیرون ازش

راست میگی به خدا ماچ بهت که انقدر خوبی

بچه ها ما خونمون یه فرش شش متری وسط پهن بود و دورش سرامیک, من از فرش زیاد اصلا خوشم نمیاد هیچوقت, اما میگن هرچی رو منع کنی سرت میاد...
امروز به مناسبت ولنتاین

هر تیکش یه رنگ و یه شکله, مبلارم که قبلا دور چیده بودم, اخه پسر جان ماشالا سینه خیز سینه خیز کل خونه رو میره و از سرامیک میترسم خیلی, به همسرم گفتم خونه رو عوض کردیم هرجا رفتیم موکت میکنیم از این خوشگلا, به خدا, چه ایرادی داره, انقدر جدیدا چیزای جدید و خوشگل اومده, اما خونمون خیلییییییییی بی نهایت زشت شده, اما فدای سر پسرم بذار امن شه براش...
این پست صرفا جهت خالی شدن مخزن غر من بود, باااا تشکرررر