(۱۴۰۰/۱۱/۲۶، ۱۲:۵۲ صبح)Almam نوشته است: رز با دستور نسیمه جان درست کردم، آره اشتباه کردم مایه سیبو دادم لای کیک، باید با مایه کیک هم میزدم
اشکال نداره عزیزم
آره مواد میوه ای معمولا سنگینن... لای کیک بذاری، نمی پزه... معلومه مایه خوب و عالی پخته و پف کرده... ولی این وسطش انگار خام خامه... توی دستوری که مال خانم رضاییه، سیب میاد روش و کامل می پزه، از پخته شدن کیک هم جلوگیری نمی کنه... منم خودم جای روغن سیب رنده شده می زنم کامل مخلوط می کنم خوب میشه...
حیف که میوه هم مثل شکلات نیست که بذاریم لاش و اگه شل بمونه هم آدم با عشق و علاقه بخوریم و اسم های خفن طور کیک سیب مذاب و کیک فاجی سیب هم بذاریم روش



آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم