۱۴۰۰/۱۱/۲۷، ۰۷:۳۹ عصر
(۱۴۰۰/۱۱/۲۷، ۰۴:۵۹ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: رز جون خدا قوت
البته شما خیلی دقیق خونه داری میکنی ولی واقعا برای کسایی که به دقیقی شما هم نیستن (نمونش خودم) جدا کارای خونه زیاده اگر بخوای واقعا انجام بدی مثلا من از صبح تا ظهر میرم توی اشپزخونه و واقعا دارم کار میکنم ولی وقتی پیش خودم میخوام تیتر وار بگم چیکارا کردم عملا خیلی کار خاصی نکردم همین شستن و جابه جا کردن چندباره ظرفا شستن و برق انداختن سینک پر کردن جلی مایع ظرفشویی تمیز کردن گاز پر کردن جا ادویهایا و ... خودش کلی زمان میبره انگار
مرسی عزیزم
والا من دقیق هم خونه داری نمی کنم
خیلییییی وقتا همش روی دور تندم که زودتر تموم شه... خیلی وقتا از سر و ته خیلی چیزا میزنم که زودتر تموم شه... خیلی وقتا از کنسروها یا سبزی های آماده استفاده می کنم وووو...
ولی واااااقعا وقتگیر و اعصاب خرد کنه و همییییششششه انگار یه گوشه ی ذهن پره در مورد کارهایی که باید بعنوان یک زن انجام بدی یا ندی... یه جور استهلاک دائمی انگار...
آفرین منظورم دقیقا همینه... مثلا بخوام همسرم ظرف بشوره اولا که باید بهش بگم... بعد اینکه بگم کجاها ظرف هست، با اینکه خودم باشم از توی اتاق تا توی کابینت که مثلا پسرم لیوانشو آب خورده و نصفه گذاشته رو می گردم و میشورم چه برسه به مثلا ظرف هایی که روی گاز یا اپن و جاهای دیگه هست... بعد کنارش ظرفا رو هم مرتب می کنم، اگه لازم باشه باید پارچو بیارم بشورم و پر کنم، چه می دونم خرده ریزا رو از دور سینک جابجا کنم، آشغال های سینک رو خالی کنم، مایع بزنم و بشورم و برق بندازم، ظرفا رو بچینم، ظرفای دردار رو جدا مرتب کنم و جای خودشون بذارم، کنارش مثلا دارم غذا هم درست می کنم، ینش باید غذا هم تفت بدم، برنج خیس کنم، صیفی جات رو بیارم و بشورم و آماده ی غذا کنم، به قول شما ادویه تموم شده باشه تفت بدم و خنک کنم و پودر کنم و بریزم توی جاش، تموم شده باشه یا بنویسم بخرم یا درست کنم... ولی همسرم تماااام اینها رو باید بهش بگم... انگار مثلا مهمون میاد میخواد توی مرتب کردنا کمک کنه (من خودم نمیذارم ولی در مجردی زیاد این اتفاق می افتاد)، اصلا نمی دونه جای هر چیزی کجاست و چه کارایی باید بکنه، ظرفای بزرگ و آشغال پاشغالا و تمیز کردن سینک و اینها هم آخر به عهده ی میزبانه وووو...
تاااازه همسر من جزو اونایی که کمک به خونه داری و بچه داری رو کسرشان نمی دونه، مردایی که از مردونگیشون کم میشه دو تا ظرف بشورن رو که باید بگم خدا از روی زمین برداره...
واقعا باید این فرهنگ مرد مهمان پنداری رو از فرهنگمون جمع کنیم...........................
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم