(۱۴۰۰/۱۲/۲، ۰۲:۰۵ صبح)Sh96.shamim نوشته است: اخه با کره طولانی مدت نباید سرخ کرد فقط کوکو سبزیجات ها رو چون پخته هستن تو کره سرخ میکنم.بعد ماکارونی لوبیاپلو ک*ت*ل*ت اینا رو نمیشه تو کره سرخ کرد میمونه روغن دیگه.
نه اینکه کلی کره بریزی که همون باشه، من یه ذره کره می ریزم، بعد مثلا یه دونه پنکیک درست می کنم، اونو که از ظظرف برداشتم، با دستمال کاغذی پاکش می کنم دوباره کره تازه می ریزم برای پنکیک بعدی...
البته از 1 سال که دیگه غذای سفره خورده کامل، ولی همین الان همه که نیاز باشه با کره سرخ کنم اینطوری استفاده می کنم...
مایه ماکارونی و لوبیاپلو و اینها که روغن دارن، من که روغن نمی زنم مدتهاست، پیاز رو میریزم با آب نرم میشه، بعد گوشت رو میریزم و آبش که کشیده شه به روغن میفته و مزه ی پیاز رو هم اکی می کنه... ولی روغن های خود گوشت هم خوبن (دنبه، زرد و...) در مقدار کم البته...
یا مثلا من توی خیلی از غذاهاش عصاره ی پای مرغ می ریختم، اگه حساسیت نمی داشت حتما قلم گاو هم می گرفتم براش ولی ممنوع بود براش... به جای روغن می تونی از اینها بزنی توی غذاش فوق العاده مقوی هم می کنه

ک*ت*ل*ت و اینها توی خونه ی ما مصرف نداره... ولی مثلا می واستم برای پسرم درست کنم، شکل میدادم، میذاشتم توی ظرف مافین چرب شده یا مثل سیب زمینی خلالی اونجوری نازک می کردم میذاشتم توی فر (آب سبزیجات رو می گرفتم و مواد رو سفت بر میداشتم یکم)... وسطاشم یه رومال کره ای چیزی می دادم...
یا مثلا ببین کشک بادمجون و اینها من خیلی وقتا کبابی می کنم و سرخ کردن به اون معنا وجودنداره برامون... منظور از روغن، روغن های مفیده، حاوی امگا 3 و 6... توی روغن زیتون و کنجد، توی میوه های چرب مثل اووکادو، توی مغزیجات (مغزیجات که عالیه و پر از سلنیوم و روی و... هست که برای بچه و مغزش عالیه)... منظورم این نیست که مثل غذاهای سنتی ایرانی سرخ کنیم (گفتم بگم سوءتفاهم نشه چون گفتم برای مغز بچه مفیده منظورم مثلا سیب زمینی سوخاری و فلافل و چیزای غرق در روغن یا سرخ شده نیست)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم