۱۴۰۰/۵/۸، ۱۱:۴۴ عصر
سلام بچه ها
درباره ی لباس زمستونی به نظرم اگه جوری بخرید که بشه چند لا پوشوند و در موقع لزوم درش آورد خیلی بهتر از یه لباس سنگینه... چون قابلیت کنترل رو دیگه ندارید...
من متوجه بلوز نشدم که منظورتون چیه... اگه یه عکس بذارید بهتره عزیزم
و به نظرم لباس زیردکمه آستین بلند سایز 1 حتما یکی دوتا داشته باش... لازمت میشه و پهلوهاش رو حفظ می کنه خیلی خوبه... شلوار و بادی هم خوبه بیشتر نیاز نمیشه فکر کنم مگه مثلا درست پوشک نشه یا کوچیک باشه که خراب کنه... البته من پسرم آخر بهاره و اکثر 3 ماه اولش تابستون بود که لخت والا راحت تر بود
به زور یه زیردکمه ی لطیف تنش می کردم ولی دکمه هاش رو باز میذاشتم یا کلا یه مانتو یا لباس تی شرت مانند بدون شلوار
شلخته پلخته به نظر میاد ولی راحت بود... تا یکم لباس تنش می کردیم جیشش قطع میشد بچک
درباره ی لباس زمستونی به نظرم اگه جوری بخرید که بشه چند لا پوشوند و در موقع لزوم درش آورد خیلی بهتر از یه لباس سنگینه... چون قابلیت کنترل رو دیگه ندارید...
من متوجه بلوز نشدم که منظورتون چیه... اگه یه عکس بذارید بهتره عزیزم
و به نظرم لباس زیردکمه آستین بلند سایز 1 حتما یکی دوتا داشته باش... لازمت میشه و پهلوهاش رو حفظ می کنه خیلی خوبه... شلوار و بادی هم خوبه بیشتر نیاز نمیشه فکر کنم مگه مثلا درست پوشک نشه یا کوچیک باشه که خراب کنه... البته من پسرم آخر بهاره و اکثر 3 ماه اولش تابستون بود که لخت والا راحت تر بود

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم