۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۳:۴۳ صبح
(۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۳:۱۵ صبح)Nedaa28 نوشته است: بچه ها سیب و گلابی و موز رو چه جوری باید بخارپز کنم؟
آبکش بذارم رو قابلمه دیگه درش بسته نمیشه
شماها دستگاه دارین؟
ندا جان من از این سبدا گرفته بودم براش، ولی وقتی خواستم استفاده کنم، حس کردم فلزش خیلی قابل اعتماد نیستش... و وقتی بعدترها استفاده می کردم، مواد غذایی رو مستقیم روی اون نمیذاشتم که با فلز تماس نداشته باشه و توی ظرف های شیشه ای میذاشتم و کلا استفاده ی خاصی از اون سبده نکردم و حتی آبکش کوچولو داشتم توی قابلمه ی بزرگتر میذاشتم ولی واقعا دلم نیومد که هیچوقت ماده ی غذایی بذارم توش بپزه... همش حس می کردم آلومینیومشون بالاست!!! نمی دونم چرا!!!!... ولی همونطور که همیشه گفتم، همیشه از کنسرو کردن توی شیشه (مربا و سس مایونز و اینها که کوچولو هم هست)، راضی بودم و شیشه هم کلا همیشه کمترین واکنش رو با مواد غذایی داره و از بهترین مدل ظروف برای آشپزی محسوب میشه (البته منظورم شیشه های سرب دار (شیشه هایی که سنگینن و فکر کنم بهشون میگن کریستال چک و...) یا دارای مواد سنگین یا سمی و رنگی نیست و همین شیشه های ساده و پیرکس ها خوبن)
بعدتر میذاشتم کنار برنج یا یه ظرف کوچولو میذاشتم کنار خوراک و چیزی که می خواستم رو بخارپز می کردم ووو... توی فر هم خوب میشن و موادی مثل سیب زمینی، کلا پخته شدشون پرخاصیت تر و کم نشاسته تر از آب پز یا بخارپز و... هست... و من خیلی وقتا اینها رو با نمک می پزم اصلا... یه قابلمه که کفش رو نمک ریختم دارم برای همین کارهای پختنی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم