۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۵:۴۰ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۵:۲۸ عصر)miss shin نوشته است: سلام مادران نمونه میشه خانوم هایی که بچه هاتون بین دو سال تا سه سال هستن ی کم منو راهنمایی کنید
شما برای بازی چقدر وقت میزارید؟من معمولا دوتا یک ربع صبح ها و ۱ساعت عصر با پسرم بازی میکنم بیستر از این واقعا وقت ندارم چون بدون کمک باید به همه چیز،برسم
معمولا بازی هامون لگو و ماشین بازی و شن رنگی بازی فوتبال نشسته خخخ رتگ امیزی نقاشی کاردستی یا خمیربازی و رنگ خونگی که خودم درست کرده باشم اشپزی خاله بازی
مشکلم اینه پسرم خیلی زود خسته میشه از بازی همش باید تنوع به خرج بدم کلی بازی از اینستا یاد میگیرم بازی میکتیم اما دیگه جیزی به ذهنم نمیرسه
ذهنش برای یادگیری خیلی مشتاقه انواع اشکال هندسی رو میشتاسه مثل لوزی ذوزنقه ...تا سی بدون کمک میشماره تا ۵۰با کمک ۲۴تا رنگ رو به تفکیک نوعشون میشناسه مثلا فسفری سبز سبز لجنی اینقدر علاقه به یادگیری داره که مجبور شدم حروف انگلیسی یادش بدم الان کامل حروف رو میشناسه جایی ببیته مثلا میگه ای بی یا من مینوسیم اون میگه و کلی ذوق میکنه اما دیگه نمیدونم چی باید تو این سن بهش یاد بدم
راستی کتاب خوندن هم که جز جدا نشدنیه موقع صبحانه نهار شام خواب ی دور من میخونم ی دور خودش از حفظ کاملا بدون غلط
میشه بگید دیگه چه بازی ها و چیز های اموزشی مناسب سنش هست که شما انجام دادید؟؟؟
ميس شين عزيز
چقد لذت بردم از رابطه ي خوب مادر و پسريتون ، ماشالله پسر باهوشي داريد
چرا كلاس موسيقي نميفرستينش؟
يا معلم خصوصي براش بگيريد توي خونه بهش پيانو يا ويالون ياد بده
موسيقي مهارتيه كه بچه رو از باقيه بچه ها متمايز ميكنه
پسر شما هم ماشالله گيراييش بالاست ميتونه ياد بگيره و ازين به بعد خودش با خودش سرگرم بشه