دقیقا رز منم همین تو فکرمه, منم با اینکه نزدیکم خیلی زود برم هفته ای یکبار, خدایش شده رفتیم اونجا بعد ۴۵دقیقه ناهار اوردن اما به بهانه اینکه الان ناهار حاضر میشه الان حاضر میشه یه لیوان اب نداده م ش اما اگه داادا باشن یا یکیشون باشه حتی تند تند اب هندوانه یا شربت یا اب انار یا هرچی هست سریع رو اپنه تا زنگو میزنن, یه بار یادم نمیره داشتیم میرفتیم بیرون تابستون گرم بعد همه و ماشین منتظر م ش بودیم اومد با دو تا لیوان خاکشیر یکی داد دومادش یکی ام همسرم, بقیه کوهان داشتیم تشنه نبودیم انگار
اره کتایون واقعا توجیه بیخودیه, تو احترامتو بذار حتی به دخترت, رز جون منم جدیدا همسرم میبینه مدل پذیرایی رو میاد یه ظرف میوه و همه چی بذام میذاره کنارم, من چون معتقدم مردا مثل ما زنها گاهی خیلی جزییاتو متوجه نمیشن چون تو فازش نیستن یه چیزایی رو میگم بهش اینم قبلا گفتم
اره کتایون واقعا توجیه بیخودیه, تو احترامتو بذار حتی به دخترت, رز جون منم جدیدا همسرم میبینه مدل پذیرایی رو میاد یه ظرف میوه و همه چی بذام میذاره کنارم, من چون معتقدم مردا مثل ما زنها گاهی خیلی جزییاتو متوجه نمیشن چون تو فازش نیستن یه چیزایی رو میگم بهش اینم قبلا گفتم