قد ودتون که خوبه به نظرم، ولی اگر صلاح می دونی باز یه مشورتی بکن به نظرم... توی پسرا بلوغ زودرس خیلی تاثیرش روی قد بیشتره...
ترگل جان چند وقتشونه؟
من چند صفحه قبل در مورد تنوعی که میشه با تخم مرغ داشت گفتم...
درباره ی غذا هم فینگرفود رو جایی گفتم نمی دونم اینجا بود یا جای دیگه... ولی اگه سنشون بالای 7-8 شده یا بیشتر از 2-3 ماهه شروع کردی، فینگرفود رو شروع کن که واقعا راحت میشی...
چند تا سایت هم معرفی کرده بودم می تونی ایده بگیری...
پیج های اینستا هم هستن بخصوص خارجیا دستورای خیلی خوبی دارن و حداکثر پتانسیل غذا آزاد میشه برای بچه... سرچ کن babyfingerfood یا fingerfood
ببین آب میوه اونقدر فایده نداره... قنده و یکمممم ویتامین... خود میوه های فصل از همه بهتره... همه چیزش متعادل وارد بدن بچه میشه... من چند جا دیدم که زیر 1 سال، باید آبمیوه رو بصورت رقیق شده داد و زیاد هم نه... خیلی محدود...
ترگل جان چند وقتشونه؟
من چند صفحه قبل در مورد تنوعی که میشه با تخم مرغ داشت گفتم...
درباره ی غذا هم فینگرفود رو جایی گفتم نمی دونم اینجا بود یا جای دیگه... ولی اگه سنشون بالای 7-8 شده یا بیشتر از 2-3 ماهه شروع کردی، فینگرفود رو شروع کن که واقعا راحت میشی...
چند تا سایت هم معرفی کرده بودم می تونی ایده بگیری...
پیج های اینستا هم هستن بخصوص خارجیا دستورای خیلی خوبی دارن و حداکثر پتانسیل غذا آزاد میشه برای بچه... سرچ کن babyfingerfood یا fingerfood
ببین آب میوه اونقدر فایده نداره... قنده و یکمممم ویتامین... خود میوه های فصل از همه بهتره... همه چیزش متعادل وارد بدن بچه میشه... من چند جا دیدم که زیر 1 سال، باید آبمیوه رو بصورت رقیق شده داد و زیاد هم نه... خیلی محدود...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم