۱۴۰۰/۵/۱۱، ۱۱:۴۷ صبح
سلام به همه مامانای خوشگل
خب من بعد از حدود ۴۰روز اومدم بگم که چیا واقعا خریدش لازم بود
به نظر من هرچی خشک کن داشته باشین کمه. عالین واقعا و به درد بخور
زیر انداز تعویض هم خوبه من ۲تا دارم اما دیگه از این یکبار مصرفا گرفتم عالین. چون تا کثیف نشه میشه استفادش کرد و بعدش میریزیم دور
حتما فلاسک خوب بخرید و با فروشنده طی کنید که اگر خوب گرم نگه نداشت پس میدید. من خریدم به چه گرونی و اینکارو نکردم ۲ساعت بیشتر گرم نیست اب توش!!!
کیفی بگیرین که خودش سبک باشه و بندهای پهن داره من چیکو گرفتم راضیم
جدا از کریر یه ساک حمل کودک هم بخرین چون سبکه و برای دکترا و غربالگریا و از های اولیه خیلی خوبه. هم محفوظه هم سبک
پوشک از قبل زیاد نخربن چون نه از حساسیت داشتن یا نداشتن نی نیتون خبر دارین نه از اینکه چه وقت سایز بزرگتر لازمتونه
تخت کنار مادر من دلیجان مدل ویرا گرفتم خیلی راضیم تا الان شیبدارشم کردم برای رفلاکس عالی بود
ست رختخواب سفری به نظر من ۳تا باید داشته باشه خیلی کاربردیو خوبه مخصوصا بالشش که نازکه قطرش
شیشه شیر اونت عالیه
ست ناخن چیکو عالیه
تا میتونین ملافه های نخی مربع ۶۰. ۷۰ سانتی یا بخرین یا درست کنین که بسیااااار لازمه
گاصلا لباس زیاد نخرید
اصلا اصلا
بذارید به سایزش
برای اولش ۲ دست صفر و ۲دست یک کافیه البته صفر هم بستگی به وزن نینی داره
بازم میام میگم...
خب من بعد از حدود ۴۰روز اومدم بگم که چیا واقعا خریدش لازم بود
به نظر من هرچی خشک کن داشته باشین کمه. عالین واقعا و به درد بخور
زیر انداز تعویض هم خوبه من ۲تا دارم اما دیگه از این یکبار مصرفا گرفتم عالین. چون تا کثیف نشه میشه استفادش کرد و بعدش میریزیم دور
حتما فلاسک خوب بخرید و با فروشنده طی کنید که اگر خوب گرم نگه نداشت پس میدید. من خریدم به چه گرونی و اینکارو نکردم ۲ساعت بیشتر گرم نیست اب توش!!!
کیفی بگیرین که خودش سبک باشه و بندهای پهن داره من چیکو گرفتم راضیم
جدا از کریر یه ساک حمل کودک هم بخرین چون سبکه و برای دکترا و غربالگریا و از های اولیه خیلی خوبه. هم محفوظه هم سبک
پوشک از قبل زیاد نخربن چون نه از حساسیت داشتن یا نداشتن نی نیتون خبر دارین نه از اینکه چه وقت سایز بزرگتر لازمتونه
تخت کنار مادر من دلیجان مدل ویرا گرفتم خیلی راضیم تا الان شیبدارشم کردم برای رفلاکس عالی بود
ست رختخواب سفری به نظر من ۳تا باید داشته باشه خیلی کاربردیو خوبه مخصوصا بالشش که نازکه قطرش
شیشه شیر اونت عالیه
ست ناخن چیکو عالیه
تا میتونین ملافه های نخی مربع ۶۰. ۷۰ سانتی یا بخرین یا درست کنین که بسیااااار لازمه
گاصلا لباس زیاد نخرید
اصلا اصلا
بذارید به سایزش
برای اولش ۲ دست صفر و ۲دست یک کافیه البته صفر هم بستگی به وزن نینی داره
بازم میام میگم...