۱۴۰۰/۱۲/۱۳، ۱۰:۵۶ عصر
کژال خیلی کار باحالی داریا، هر موقع که میگی رفتی بازار یا کارگاهت، من ذوق می کنم...
پر از ایده و خلاقیت و جذابیت و خودتم همیشه خوش لباسی
من یه بار رفتم خیاطی یاد بگیرم، اصلا حوصله م نکشید، یه دونه چادر و یه دامن اولیه دوختم والسلام... ولی خیلییییی از اون آفرینشی که توشه خوشم میاد... اینکه لباس سایز خود آدم میتونه بدوزه...حیف حوصله ی این کار رو ندارم... وگرنه بخصوص توی بحث لباس زیر وارد بازار می شدم... من یکی که خیلی سخت دارم لباس زیر مناسب و خوش فرم پیدا می کنم... همه ش بی کیفیت شده... حسرتمه که یه چیزی پیدا کنم که سایز و مدلش به سلیقه م باشه و سر دومین شستشو فنرش نزنه بیرون یا اسفنجش از فرم خارج نشه...
امیدوارم توش روز به روز موفق تر بشی
پر از ایده و خلاقیت و جذابیت و خودتم همیشه خوش لباسی
من یه بار رفتم خیاطی یاد بگیرم، اصلا حوصله م نکشید، یه دونه چادر و یه دامن اولیه دوختم والسلام... ولی خیلییییی از اون آفرینشی که توشه خوشم میاد... اینکه لباس سایز خود آدم میتونه بدوزه...حیف حوصله ی این کار رو ندارم... وگرنه بخصوص توی بحث لباس زیر وارد بازار می شدم... من یکی که خیلی سخت دارم لباس زیر مناسب و خوش فرم پیدا می کنم... همه ش بی کیفیت شده... حسرتمه که یه چیزی پیدا کنم که سایز و مدلش به سلیقه م باشه و سر دومین شستشو فنرش نزنه بیرون یا اسفنجش از فرم خارج نشه...
امیدوارم توش روز به روز موفق تر بشی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم