۱۴۰۰/۵/۱۲، ۱۰:۵۸ صبح
ستی جان فکر کنم تا عید برای پسرم خوبه چون میخوام بذارمش تو اتاق خودش دیگه از اونموقع خدا بخواد
مثلا ۷-۸ ماه
نداجان من نمیدونم سیسمونیا دارن یا نه اما من مادر شوهرم از پارچه فروشی از این نخی نرما خرید سفید. اسمشو میپرسم برات بعد برام دورشو چرخ کرد
برای همه چی
مثلا جایی بخوای بذاریش یکی میندازی بعد بچه رو میذاری تمیز تره
برای انداختن روروش مثلا پاهاش سرد شه به جای جوراب
دو تا هم کوچیک برام درست کرده برای تمیز کردن صورتش با اب گرم . کنار دهنش که گاهی شیر میریزه
جایی بخوای بیرون بغلش کنی نخوای با این الودگیا دهنش به مانتو شالت بخوره اونو میذاری بعد بغلش میکنی
دو تا هم همیشه تو ساکش هست برای هر جا برن
اینا مواردی بود که به کار من اومد
اهان من روز دو سه ساعت پسرمو لخت میکمنم و میذارم روز پد یکبار مصرف یه دونه ازاینارو میذارم زیرش که نرم باسه یکی هم روش که دستشویی کرد فواره نزنه
کیف میکنه
بعد میشورمشون
مثلا ۷-۸ ماه
نداجان من نمیدونم سیسمونیا دارن یا نه اما من مادر شوهرم از پارچه فروشی از این نخی نرما خرید سفید. اسمشو میپرسم برات بعد برام دورشو چرخ کرد
برای همه چی
مثلا جایی بخوای بذاریش یکی میندازی بعد بچه رو میذاری تمیز تره
برای انداختن روروش مثلا پاهاش سرد شه به جای جوراب
دو تا هم کوچیک برام درست کرده برای تمیز کردن صورتش با اب گرم . کنار دهنش که گاهی شیر میریزه
جایی بخوای بیرون بغلش کنی نخوای با این الودگیا دهنش به مانتو شالت بخوره اونو میذاری بعد بغلش میکنی
دو تا هم همیشه تو ساکش هست برای هر جا برن
اینا مواردی بود که به کار من اومد
اهان من روز دو سه ساعت پسرمو لخت میکمنم و میذارم روز پد یکبار مصرف یه دونه ازاینارو میذارم زیرش که نرم باسه یکی هم روش که دستشویی کرد فواره نزنه
کیف میکنه
بعد میشورمشون