۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۲:۳۵ عصر
نونا جون خطر خفگی نداره چون نرمه... و یکم بیشتر بپزی، پوسته ها هم جدا میشن... کنجد هم والا چیزی که من یادمه، بحث ضرر داشتن برای بچه های ریفلاکسی و آلرژی زاییش بوده که من با نون کنجدی شروع کردم به دادن، بعدتر با خرما و ارده و موز و اینها مخلوط می کردم و میدادم... جایی نشنیدم خطر خفگی داشته باشه... آجیل های درشت تر چرا، خطر خفگی داره اما کنجد نشنیدم... بعد کنجد خالی هم نده... مخلوط با بقیه ی چیزا بدی بهتره... با موز پوره شده مثلا یا همون خرما و...
برای فهمیدن اینکه چقدر باید پف کنه، عادی بپزش...
حالا کینوا رو توی شیشه هم نپختی اشکال نداره... توی آب بپز...
برای فهمیدن اینکه چقدر باید پف کنه، عادی بپزش...
حالا کینوا رو توی شیشه هم نپختی اشکال نداره... توی آب بپز...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم