منم امروز فرنی رو شروع کردم. و اصصصلا پسرم دوست نداشت. یعنی از شدت چندش لرزید. بعدم تف کرد بیرون
بعدشم لباشو سفت کرد که نخوره.
ندا چرا انقد طول کشید؟سفت نشد 45 دقیقه رو گاز موند؟ پس چرا برای من انقد زود آماده شد
بعدشم لباشو سفت کرد که نخوره.
(۱۴۰۰/۱۲/۱۶، ۰۳:۵۶ عصر)Nedaa28 نوشته است: بچه ها من امروز فرنی در حد یه قاشق مربا خوری شروع کردم
۴۵ دقیقه هم زدم سرویس شدم
ندا چرا انقد طول کشید؟سفت نشد 45 دقیقه رو گاز موند؟ پس چرا برای من انقد زود آماده شد
