(۱۴۰۰/۱۲/۲۰، ۱۰:۰۰ عصر)نسیمه جااان نوشته است: وای رز واقعا میشه جعفری کاشت تو گلدون یا ریحون؟؟
من هرچی ب همسرم میگم ،میگه نمیشه بابا ...
گلدون چقد بزرگ باشه؟
و اینکه وقتی یه دور بچینی دیگه سبز نمیکنه؟
فاطمه حتما بکار ،خیلی خوبن
منم دفعه اوله ک یه چیزی رو از لحظه ی اول خودم کاشتم و رشد لحظه لحظه ش رو دیدم ،واسه همونه ذوق زدم خخخ
آره عزیزم چرا که نه
یه ذره در سایز کم شروع کن، اگه بخصوص نور داری حتما میشه، چرا نشه؟
ببین اگه میکروگرین یا میکرووجی رو می خوای برداشت کنی، نه دیگه بعدش سبز نمیشه، اما اگه میخوای یه گلدون واقعی داشته باشی که بارها سبز بشه، می تونی دقیقا بکاریشون تا دربیان و دائم برداشت کنی
ریحون از همه راحت تره، بعدش شاهی و شویده... جعفری من کل بذرهاش رو تموم کردم کلا 30 تا برگ کوچیکم نداد... اما ریحون حسابی پر شد و داشت درخت میشد دیگه

برای اینکه رشد ادامه دار باشه، اولین برگایی که نزدیکترین ها به سطح زمین هستن رو نباید برداشت کنی، بعدش که رشد می کنه هر چی سرزنی کنی، باز شاخه هاش بیشتر میشه... یعنی 1 دونه ریحون رو دو بار بزنی، 4 تا شاخه جدید داری... شایدم بیشتر حتی...
صنوبر جان کاملترین و ساده ترین روش رو شف طیبه توی پیجش توی هایلایتا گفته:
cheftayebeh
چون اگه بخوای گلدون پر برای برداشت داشته باشی لازمه که یکم بیشتر کار کنی
ولی با آب خالی بخوای فکر کنم توی پست های آخری گلخونه فرشته همین مدل هیدروپونیک رو دیدم که توی ظرف یه بار مصرف و فقط با آب ریحون و سبزی رشد داد... این پیج آموزش کامل سبزیجات رو هم توی فصل بهارش داشت، شاید بازم بذاره ولی سرچ کنی از پستاشون میاد و ببین کامل توضیح میده...
fereshte_n_n
بخوام خلاصه بگم:
1) بذر رو خیس می کنیم (واجب نیست، اگه اولین باره، خیس نکن چون سختت میشه)
2) بذر رو روی خاک خوب می ریزیم، روش رو هم در حد بند انگشت با خاک سبک می پوشونیم، و غرقاب می کنیم و روش رو سلفون می کشیم و روش رو چند تا سوراخ می کنیم (من بعضا با پلاستیک سیاه هم می پوشونم) و حواسمون باید باشه که خشک نشه، خیلی هم آب ندیم که بذر بپوسه...
3) تا وقتی بذرها سبز بشن، زیر سلفون می مونن و بعدش که از خاک در اومدن، میذاریم زیر نور آفتاب و نمیذاریم که خشک بشه و روی یه بار آب میدیم
کلا سرچ کنی و یه روش رو امتحان کنی جواب میده
اسم اون سبزی موردنظرتم سرچ کنی میاد
مثلا
کاشت_ریحان
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم