۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۷:۰۹ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۶:۴۷ عصر)nona نوشته است: دوستان چند تا سوال ممنون میشم جواب یدید؟ جهت اطلاع دخترم ۸.۵ ماهشه
۱- مامارونی چجوری بدم؟ شفته کنم یا اصلا مثلا آبکی آبکی بردارم؟ بعد با مامارونی رشته ای اولین بار درست کنم یا فرمی یا رشته سوپی؟ یا ازین دونه برنجیای کوچیک؟
۲- والا میترسم به چرخ کوشت سوپرگوشت اعتماد کنم با اینکه خیلی تمیزه و جلوی خودمونه اما احتمال داره مثلا هر شب چرخشونو نشورن خوب !!شما خونه گوشت چرخ میکنید؟ بنظرتون مشکلی نیست که گوشت جرخ کرده بدم؟
۳- آقا نون چحوری میدید دست بچه؟ مثلا بریری؟ خیسش کنم؟ بزنم به ماست؟ تیکش چقدری باشه آخه دیب اماحان کردم بد جور میکنه ترسیدم بپره گلوش
ممنونم
عزیزم من کلا میریختم جلوش
ولی اگه خیلی می ترسی، با مدلایی که شکل چرخ یا حروف انگلیسیه شروع کن و با پوره های مختلف بپز و مخلوط کن بده
من پیچ پیچیا رو به شدت می پسندیدم
پوره ها مثل آووکادو، بروکلی، بیبی اسفناج، کدوحلوایی و...
گوشت چرخ کرده رو شروع کن حتی گوشت معمولی هم فکر می کنم بتونی بدی .
گوشت بیرون هم من کلا نگرفتم و نمیگیرم و بعد تولد پسرم رفتم یه پارس خزر ساده گرفتم و همه کار باهاش می کنم... سالی یی دوبارم سوسیس باهاش درست می کنم...
نون تست رو سه تا برش عمودی بزن و مواد بمال... نترس داره یاد میگیره... بعد نون تست راحت هم خیس میشه و نرم میشه به نظرم ریسکش کمتره...
ولی در کل برای اطمینان، هر مادری نه فقط شما، بهتره تفاوت خفگی و قیافه ی تست کردن غذای جدید رو بلد باشیم. کلیپ هاشم پره توی اینترنت، اینطوری واقعا از سطح استرسمون کم میشه، ترسمون هم به بچه منتقل نمیشه... البته ان شاءالله که هیچوقت نیاز نشه ولی یه اطمینان خاطری به آدم میده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم