امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قهوه ترک (Turkish coffee)
#1
قهوه ی ترک کلا یه قهوه جوش معمولی و یه فنجون کوچیک لازم داره.... فقط باید بالاسرش باشیم و اینکه تک تک درست میشه و نمیشه مثلا یهو برای 2-3 نفر درست کرد...

[تصویر:  turkish-coffee-recipe-600x600_d1ny.jpg]

دستور اصلیش خب خیلی متغیره ولی نرمالش به ذائقه ی ما ایرانی ها که من خودم می پسندم اینه:
آب: یک فنجان سرخالی (همون فنجونی که قراره توش قهوه رو سرو کنیم)
شکر: 1-2 ق مرباخوری (یکم بگذره و طعمش براتون جا بیفته خیلی راحت میتونید تلخشم بخورید)
قهوه: 1 ق چ

آب و شکر رو توی قهوه جوش حل می کنیم 
قهوه رو اضافه کرده و یکم با قاشق روی قهوه ای که ریخیتم و احتمالا یه جا جمع شده میزنیم یا میتونیم حتی حلش کنیم...
میذاریم روی شعله ی خیلی کم و بالاسرش می ایستیم... 
حین جوش زدن از کناره ها حواسمون رو جمع می کنیم و وقتی شروع به بالا اومدن کرد، برش می داریم و یکم تکونش میدیم و دوباره میذاریمش روی شعله و چندبار این کار رو تکرار می کنیم و ابدا نمیذاریم که سر بره...

نکته: شعله اینقدر مهمه که در روش سنتی این قهوه رو روی ماسه هایی که داغ شدن درست می کنن که آروم دماش زیاد شه... این شکلی:
[تصویر:  unnamed_(1)_gq8s.jpg]

بعد هم براحتی سروش می کنیم Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، Mari90، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
قهوه ترک (Turkish coffee) - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۹، ۰۶:۴۴ عصر
RE: قهوه ی ترک - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۳:۲۵ عصر
RE: قهوه ترک (Turkish coffee) - توسط youtab - ۱۴۰۰/۸/۱، ۰۳:۵۹ عصر
RE: قهوه ترک (Turkish coffee) - توسط sims s - ۱۴۰۰/۸/۱، ۰۴:۲۵ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: