۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۴:۳۲ عصر
من از دیروز حوالی ظهر طرح و نقشه ریختم یجوری با همسر قهر کنم تا بابت آشتی کردن باج خواهی کنم و پول انگشتر رو شده نصفش رو ازش بگیرم.... بعد هی موقعیتش پیش نمیومد
حالا منم گفته بودم از چند ساعت قبلش که میخوام خرید عیدامو کم کنم و بدم جاش طلا بخرم بعد هرموقع هم خواستی میفروشیم و سرمایه میشه و از این دست صوبتا....
خلاصه دیدیم داره اخر شب میشه حرفو کشوندیم و گفتم مگه نگفتم پول میخوام طلا بخرم؟ ؟؟ همسرمم نگام کرد گفت خب بگی!!
(حالا منظورش این بود مگه هرچی تو بگی همون میشه؟)
منم همینو چسبیدم و قهر کردم... هیچی دیگه تو همون حالت خوابم برد
حالا همسر هم صبح زود رفت سرکار هم قهر کردم هم پول گیرم نیومد 
منم واسه ساعت 4نوبت ارایشگاه گرفتم
تاجایی که بتووووونم تلاش میکنم پولو بگیرم اگرم نتونستم مثل رز کنسله اخه اگه خودم همه پولشو بدم میفهمه حسابم اونقدرام خالی نبود که میگفتم
شایدم همشو خودم دادم نمیدونم
فعلا که سود سهام عدالتمو نریختن(خدا شاهده اینجا آیکون مد نظرم پیدا نمیشه) شاید خدا زد و یه تومنی ریختن
ببینید خدا هيچوقت پاره نمیکنه حتی اگر به مو برسونه
حالا منم گفته بودم از چند ساعت قبلش که میخوام خرید عیدامو کم کنم و بدم جاش طلا بخرم بعد هرموقع هم خواستی میفروشیم و سرمایه میشه و از این دست صوبتا....

خلاصه دیدیم داره اخر شب میشه حرفو کشوندیم و گفتم مگه نگفتم پول میخوام طلا بخرم؟ ؟؟ همسرمم نگام کرد گفت خب بگی!!

منم همینو چسبیدم و قهر کردم... هیچی دیگه تو همون حالت خوابم برد

منم واسه ساعت 4نوبت ارایشگاه گرفتم

تاجایی که بتووووونم تلاش میکنم پولو بگیرم اگرم نتونستم مثل رز کنسله اخه اگه خودم همه پولشو بدم میفهمه حسابم اونقدرام خالی نبود که میگفتم

فعلا که سود سهام عدالتمو نریختن(خدا شاهده اینجا آیکون مد نظرم پیدا نمیشه) شاید خدا زد و یه تومنی ریختن
ببینید خدا هيچوقت پاره نمیکنه حتی اگر به مو برسونه