(۱۴۰۰/۵/۱۶، ۰۱:۴۹ عصر)Sh96.shamim نوشته است: لی لی چون دکترت نزدیک خونتونه یعنی بده که میخوای عوض کنی
بعضی دکترها کلی به همه یه چیز میگن
دکتر با دقت باشه با توجه به نوع غذا خوردنت و ازمایشت میگه چقدر قرص بخوری..یه روز درمیون واسه افرادیه که خوب غذا میخورن...شما زیادی قرص بخوری اضافه وزن برای خودت ایجاد میشه..کلسیم اضافی سنگ کلیه میشه.مگه تو ازمایشت کلسیمت کم بوده باشه...اکو قلب هم به همه نمیگن.حالا واسه مهم کاری که بعدا خود فرد شاکی نشه میگن همه انجام بدن وگرنه اگه سن بالا نباشی تو سونو هات مشکلی نباشه یا با روش خاصی باردار نشده باشی نمیفرستن
نه شمیم جان ماه اول لکه بینی داشتم بخاطر اینکه دوماه قبلش هم اول لکه بود بعد زیاد شد و سقط برام پیش اومد راستش ترسیدم گفتم نظر یه دکتر دیگه رو بپرسم که رفتم پیش همین نیک نفس توی صارم الانم فقط بخاطر اینکه بیمارستانش مخصوص زنان و زایمان هست و کاراشون مرتبه دودلم وگرنه دکتر خودم خوبه اتفاقا وقتی رفتم پیش نیک نفس همه تشخیصهای دکتر خودمو تایید کرد شمیم جان توی سونوهام مشکلی نبود اما تو صارم انگار اجباریه از همه میگیرن اینجا هم چون قبلنا دیده بودم بعضی بچه ها دادن برام سوال شد که فرداش رفتم دکتر اون گفت باید بدی البته خداروشکر مشکلی هم نداشت
فسقلی جان ان شا الله مبارک باشه قدم نو رسیده به سلامتی و شادی و زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه